Accountmanager

Solliciteer nu

Accountmanager 

 De wereld van unboxing ligt aan je voeten. Ben je er klaar voor om je klanten en Affiliprint te zien groeien?

Full-time · Almere (NL)

Met insert marketing bereiken grote webshops ieder jaar op een slimme manier miljoenen doelgroepen, in ruim 30 landen, over de hele wereld.  Hoe? Met onze ijzersterke combinatie van performance en branding.

Wij bereiken voor onze klanten doelstellingen door middel van insert marketing. Booking.com en HelloFresh zijn voorbeelden van adverteerders die bekend zijn met onze ijzersterke formule. Zij delen mee in het wow-moment van potentiële klanten bij het uitpakken van hun pakket, of bij het doorspitten van de nieuwste editie van hun favoriete magazine of krant. Je begrijpt, een betere timing om een potentiële klant te verrassen met een relevante kortingsactie bestaat niet. En dat is precies waarom wij groeien en jou als Accountmanager nodig hebben in onze groei. Omdat het werkt.

ALS ACCOUNTMANAGER BIJ AFFILIPRINT...

Ben je verantwoordelijk voor de klantrelatie en ben je nauw betrokken bij het opzetten van campagnes. Wij zetten offline campagnes op die online meetbaar zijn.

Het is daarom belangrijk dat je energie krijgt van het bouwen aan de relatie en om in te spelen op kansen uit de markt en behoeften van de klant. Hiernaast vind je het een uitdaging om nieuwe klanten, oftewel adverteerders, aan te sluiten binnen ons netwerk. Jij weet kansen te grijpen en herkent verkoopsignalen. Nieuwe adverteerders aansluiten doe je middels het opvolgen van warme leads, nauwe samenwerking met collega's van andere labels binnen Linehub en acquisitie. Booking.com en HelloFresh zijn voorbeelden van adverteerders die bekend zijn met onze dienst.

Met jouw persoonlijkheid weet jij deuren te openen en kun jij nieuwe adverteerders de wondere wereld van insert marketing laten ontdekken.
Met jouw overtuiging zorg je ervoor dat insert marketing een vast onderdeel wordt van de marketingmix die perfect aansluit bij de doelstellingen van de (nieuwe) adverteerder.

Dit betekent dat je als Accountmanager weet hoe jij vanuit de relatie van toegevoegde waarde kunt zijn. Oftewel geen Wolf of Wallstreet manier. 
Jouw gezonde dosis zelfvertrouwen en charisma gaan je goed van pas komen in deze rol.


JIJ BENT VERANTWOORDELIJK VOOR:

 • Relatiebeheer en optimalisatie van je klantenportfolio.

 • Het uitbouwen van je eigen partner netwerk.

 • Het  meedenken en opzetten van campagnes in samenwerking met je team.

 • De samenwerking opzoeken met onze zusterbedrijven om klanten nóg beter van dienst te zijn. 

 • Up to date blijven van marktontwikkelingen en adviserend optreden richting collega's en klanten. 

  WAT BIEDEN WIJ?

  Wel zo belangrijk;

  Een basissalaris tussen € 2.800 tot € 3.400 bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring. Een zeer aantrekkelijke bonusregeling, 25 vakantiedagen, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding. 

  We dagen je uit om te groeien;

  Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget en de Linehub Academy.

  Werken, waar je maar wilt;

  Vanuit ons kantoor op één minuut lopen van Almere Centraal Station. Of vanuit je eigen huis. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken waar jij wil werken inclusief flexibele mobiliteitsregeling. We zien je graag minstens twee dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

  Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

  We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.

  Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

  We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

  Focus op people & culture;

  Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline en is er ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.

  HET TEAM

  Ons sales team levert dagelijks topprestaties. Met veel energie en toewijding managen zij schaalbare campagnes van hoge kwaliteit en rocken zo de insert markt. Een markt die in beweging is als nooit tevoren. Dat komt niet alleen door de vele succescases die we inmiddels hebben ontwikkeld. Dit komt ook dankzij ontwikkelingen in de markt en wereld. Dat biedt enorme kansen, en die pakken we!

  Daarom verwelkomen we graag nieuwe, gelijkgestemde klasbakken om samen met ons succesvol te zijn. Je kan ons overtuigen met een enorme drive, sales kennis & spirit, creativiteit en een fikse portie levensvreugde en gezelligheid. Je kennis van onze dienst komt op de tweede plaats.

  We geloven dat medewerkers net zo happy moeten zijn als klanten. Daarom hechten wij veel waarde aan de juiste samenstelling van het team, waarbij iedereen optimaal in zijn kracht wordt gebruikt. Dankzij onze samenwerking met The School Of Life investeren we in persoonlijke groei en dankzij onze legendarische borrels soms ook in fikse katers. De balans is heilig.

  WIJ VRAGEN VAN JOU:

  • Aantoonbaar HBO of WO werk- en denkniveau.

  • Minimaal 2 jaar ervaring als Accountmanager (B2B).

  • Interesse om je te verdiepen in online en offline marketing.

  • Positieve energie.

  • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

   OVER AFFILIPRINT

   In Nederland beheren wij de pakketruimte van ongeveer 100 verschillende webshops. Zij verrassen kun klanten het liefst met goed gematchte en gevarieerde inserts.  Zij delen mee in het wow-moment dat klanten van onze publishers hebben bij het uitpakken van hun pakket, of bij het doorspitten van de nieuwste editie van hun favoriete magazine of krant. Je begrijpt, een betere timing om een potentiële klant te verrassen met een relevante kortingsactie bestaat niet. 

   Affiliprint haakt met haar dienstverlening in op dat wow-moment. Dit doen wij voor onze internationale klanten (adverteerders) die hen relevante doelgroep op deze manier slim bereiken.

   Affiliprint is onderdeel van Linehub - een collectief van marketingbedrijven. Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutels tot ons succes. Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn. 

    BEN JE ER KLAAR VOOR?

    Klik op de solliciteer nu button en wij gaan graag met jou in gesprek!

    Het sollicitatieproces bestaat uit een eerste online gesprek en een tweede gesprek bij ons op kantoor.

    Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Corporate Recruiter Karima Bouazani. Zij is te bereiken via jobs@linehub.com of via +31 (0)6 18 51 23 58. Een whatsappje sturen mag ook!