Accountmanager België

Solliciteer nu

Accountmanager België

Voor het maximale resultaat gaan bij Affiliprint. Met onze insert marketing werken we aan het wow-effect
voor klanten van HelloFresh, Booking.com en Wijnvoordeel.nl. Bij ons word jij als accountmanager de sturende kracht achter onze Belgische ambities. 

Full-time · Antwerp (BE)

Werk dat voor jou werkt
Jij bent de accountmanager die overal een oplossing voor heeft. Linksom of rechtsom. En het maximale uit zichzelf en anderen haalt. Elke werkdag weer. Zo maak jij het mogelijk: het laten groeien van onze markt in België. Met jouw new business-ervaring weet jij wat je moet doen om onze Belgische tak te doen bloeien. Dit doe je met plezier en samen met jouw Affiliprint-collega’s. Waar? In een omgeving waar er ruimte is voor jou als mens én als professional. Die ruimte ervaar je bijvoorbeeld omdat de ideeën uit jouw trukendoos leidend zijn voor de ontwikkeling van onze Belgische tak. Je doet het natuurlijk niet helemáál alleen. Samen met de director of Business Operations, de head of Sales en de countrymanager België zet je Affiliprint op de kaart in België.

Met inzet van insert marketing bereiken grote webshops ieder jaar op een slimme manier miljoenen doelgroepen, in ruim 30 landen, over de hele wereld. Hoe? Met onze ijzersterke combinatie van performance en branding.

Zij delen mee in het wow-moment van potentiële klanten bij het uitpakken van hun pakket, of bij het doorspitten van de nieuwste editie van hun favoriete magazine of krant. Je begrijpt, een betere timing om een potentiële klant te verrassen met een relevante kortingsactie bestaat niet. En dat is precies waarom wij groeien en jou als Accountmanager nodig hebben in onze groei. Omdat het werkt.

ALS ACCOUNTMANAGER BELGIË... 

Ben je verantwoordelijk voor de klantrelatie en ben je nauw betrokken bij het opzetten van campagnes. Wij zetten offline campagnes op die online meetbaar zijn. Het is daarom belangrijk dat je energie krijgt van het bouwen aan de relatie en om in te spelen op kansen uit de markt en behoeften van de klant. Hiernaast vind je het een uitdaging om nieuwe klanten, oftewel adverteerders, aan te sluiten binnen ons netwerk. Jij weet kansen te grijpen en herkent verkoopsignalen. 

Met jouw persoonlijkheid weet jij deuren te openen en kun jij nieuwe adverteerders de wondere wereld van insert marketing laten ontdekken. Je zorgt ervoor dat insert marketing een vast onderdeel wordt van de marketingmix die perfect aansluit bij de doelstellingen van de (nieuwe) adverteerder. Jouw gezonde dosis zelfvertrouwen en charisma gaan je goed van pas komen in deze rol.

WAT JIJ GAAT DOEN:

  • Vergroten van je partnernetwerk.

  • Zelfstandig een new business opzetten.
  • Advies geven en ondersteuning bieden bij het neerzetten van succesvolle campagnes.
  • Kansen pakken bij mogelijke nieuwe klanten door de telefoon te pakken of langs te gaan.

Benieuwd naar de klanten waar wij mee samenwerken? Denk aan HelloFresh, Uber Eats en Crisp. En daar voeg jij straks grote namen uit België aan toe.

“Hier ga je niet alleen waardevolle relaties aan met jouw klanten. Ook ervaar ik de relatie met al mijn collega’s als heel waardevol. Even sparren over een campagne óf napraten over het weekend? Er is alle tijd én ruimte voor.”
Adam el Hachimi, Key Accountmanager

WAT WIJ JOU BIEDEN

Wel zo belangrijk;

Een bruto salaris tussen €3.000- €3.500 met 25 vakantiedagen, een aantrekkelijk bonussysteem, GSM-vergoeding, reisvergoeding, een hospitalitie- en groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques. 

Focus op people & culture;

Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline. Er is ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.

Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.

Werken waar je maar wil;

Vanuit ons stylish kantoor in Antwerpen of vanuit je eigen huis. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt, zoals een Macbook, om te kunnen werken waar jij wil werken. We zien je graag minstens drie dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

We dagen je uit om te groeien;

Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget van €2.500,- en de Linehub Academy bestaande uit interne en externe trainingen.

Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

WAAR JE MET PLEZIER WERKT

We geven waarde – letterlijk. Affiliprint verdeelt waardebonnen, cadeaubonnen en productmonsters via webshops, tijdschriften en kranten. Zo bereiken onze internationale klanten hun prospects op dat positieve moment tijdens het uitpakken van een pakket of het lezen van hun favoriete publicatie. Op elke plaats, op elk moment. Samen met 2 andere labels waaronder Daisycon en Sovendus maken we in Antwerpen deel uit van het grotere Linehub-collectief waar in totaal ruim 200 ambitieuze talenten werken.

Naast hard werken planten we bomen. Voor elke 1.000 waarde- of cadeaubonnen die we produceren wordt er een boom in Madagaskar geplant. En we maken plezier. Veel plezier met veel collega’s. Met elkaar werken we 3 dagen per week vanuit ons Antwerps kantoor én de andere tijd vanaf huis. We zijn een jong, ambitieus en creatief team. En we zijn trotse foodies. Zo is bijvoorbeeld bijna elke dinsdag tasty tuesday. Dan lunchen we samen en delen we regelmatig onze kookkunsten met elkaar. We werken voor toffe merken vanuit een hippe co-working space in hartje Antwerpen die makkelijk bereikbaar is.

“Dit is een markt die in beweging is als nooit tevoren. Dat biedt enorme kansen voor het salesteam, en die pakken we!"
Ronnie Baur, Director of operations.


WAT JIJ MEEBRENGT

Naast vindingrijk en gedreven ben je het talent dat nieuwsgierig is naar wie de ander is.
Verder heb je een ondernemende instelling, doorzettingsvermogen en werk je goed zelfstandig. En omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, willen we nog meer. Voor deze job kan je dan denken aan:

  •  Minimaal hbo-werk- en -denkniveau.
  •  Minimaal 4 jaar ervaring in een commerciële functie.
  •  Ervaring met het zelfstandig opbouwen van een netwerk in een nieuwe markt.
  •  Goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands, Frans en Engels.
  •  Sterk gevoel voor sales en marketing.

OVER LINEHUB

Linehub is het overkoepelende marketingcollectief wat bestaat uit Daisycon, Affiliprint, Sovendus, Conversive, Basebuilder, New-Media en Trendata. Wij geloven dat we samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die we onderling hebben opgebouwd zijn onze key to succes

Bij Linehub gaan we een stap verder voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de maatschappij. We versterken elkaar door samenwerking; met onze collega's, maar ook met onze partners. We streven naar een bijzondere plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar ruimte is voor ontspanning en plezier tijdens en na het werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.


MAAK ER WERK VAN!

Wil jij werk maken van jouw toekomst en loopbaan bij een snelgroeiend, internationaal bedrijf? Solliciteer direct naar deze vacature van accountmanager, wij kijken ernaar uit.

Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 5 werkdagen onze reactie. Zien we een match? Dan nodigen we jou uit voor een eerste online gesprek. Allebei enthousiast? We ontmoeten je graag voor een tweede gesprek op ons kantoor in Antwerpen.

Vragen over de vacature? Schakel gewoon even met Karima Bouazani, onze corporate recruiter via jobs@linehub.com of via +31 (0) 6 18 51 23 58. Een WhatsAppje sturen? Dat kan natuurlijk ook.