Accountmanager

Solliciteer nu

Accountmanager 

Voor het maximale resultaat gaan bij Affiliprint. Met onze insert marketing werken we aan het wow-effect voor klanten van HelloFresh, Booking.com en Wijnvoordeel.nl. Bij ons ligt de wereld van unboxing aan jouw voeten. Letterlijk: samen bereiken we in meer dan 30 landen miljoenen doelgroepen met een sterke combinatie van performance en branding.

Full-time · Almere (NL)

Werk dat voor jou werkt
Jij bent de accountmanager die de verwachtingen van klanten graag overtreft. En targets ziet als een middel om het einddoel te behalen. Zo maak jij het mogelijk: toevoegen van waarde in de klantrelatie. Dus nee, je gaat niet op de Wolf of Wall Street-manier resultaten boeken. Dit doe je met plezier en samen met jouw Affiliprint- collega’s. Waar? In een omgeving waar er ruimte is voor jou als mens én als professional. Jij ervaart deze ruimte bijvoorbeeld door zelf te bepalen wanneer, in welke frequentie en op welke manier jij het klantcontact oppakt. Liever een WhatsApp dan een uitgebreide offerte? Een flesje wijn toesturen als een van jouw relaties jarig is of gaat trouwen? It’s up to you.

ALS ACCOUNTMANAGER BIJ AFFILIPRINT...

Ben je verantwoordelijk voor de klantrelatie en ben je nauw betrokken bij het opzetten van campagnes. Wij zetten offline campagnes op die online meetbaar zijn.

Het is daarom belangrijk dat je energie krijgt van het bouwen aan de relatie en om in te spelen op kansen uit de markt en behoeften van de klant. Hiernaast vind je het een uitdaging om nieuwe klanten, oftewel adverteerders, aan te sluiten binnen ons netwerk. Jij weet kansen te grijpen en herkent verkoopsignalen. Nieuwe adverteerders aansluiten doe je middels het opvolgen van warme leads, nauwe samenwerking met collega's van andere labels binnen Linehub en acquisitie. Booking.com en HelloFresh zijn voorbeelden van adverteerders die bekend zijn met onze dienst.

Met jouw persoonlijkheid weet jij deuren te openen en kun jij nieuwe adverteerders de wondere wereld van insert marketing laten ontdekken.
Met jouw overtuiging zorg je ervoor dat insert marketing een vast onderdeel wordt van de marketingmix die perfect aansluit bij de doelstellingen van de (nieuwe) adverteerder.

Dit betekent dat je als Accountmanager weet hoe jij vanuit de relatie van toegevoegde waarde kunt zijn. Oftewel geen Wolf of Wallstreet manier. 
Jouw gezonde dosis zelfvertrouwen en charisma gaan je goed van pas komen in deze rol.


WAT JIJ GAAT DOEN:

  • Beheren van de klantrelatie en optimaliseren van jouw klantenportfolio.

  • Uitbouwen van jouw eigen partnernetwerk.

  • Meedenken over en opzetten van briljante campagnes. Natuurlijk samen met jouw team.

  • Volgen van de marktontwikkeling en die up-to-date kennis delen met collega’s en klanten.

  • Vol voor de winst gaan tijdens onze kwartaaluitjes. De ene keer is dat een escaperoom, een andere keer gaan we karten.

Benieuwd naar de klanten die nu al tot onze portfolio behoren? Denk aan Douglas, Deloox en Flink. Welke indrukwekkende klantnamen voeg jij daar nog meer aan toe?


“Dit is een markt die in beweging is als nooit tevoren. Dat komt niet alleen door de vele succes-cases die we inmiddels hebben ontwikkeld. Dit komt ook dankzij ontwikkelingen in de markt en de wereld. Dat biedt enorme kansen, en die pakken we!”

Ronnie Baur, director of Business Operations

WAT BIEDEN WIJ?

Wel zo belangrijk;

Een basissalaris tussen € 2.800 tot € 3.400 bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring. Een zeer aantrekkelijke bonusregeling, 25 vakantiedagen, pensioenregeling en een thuiswerkvergoeding. 

We dagen je uit om te groeien;

Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget en de Linehub Academy.

Werken, waar je maar wilt;

Vanuit ons kantoor op één minuut lopen van Almere Centraal Station. Of vanuit je eigen huis. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken waar jij wil werken inclusief flexibele mobiliteitsregeling. We zien je graag minstens twee dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.

Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

Focus op people & culture;

Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline en is er ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.

WAAR JE MET PLEZIER WERKT: AFFILIPRINT

We geven waarde – letterlijk. Affiliprint verdeeld vouchers via pakketten, tijdschriften en kranten. Zo bereiken onze internationale klanten hun prospects op dat positieve moment tijdens het uitpakken van een pakket of het lezen van hun favoriete publicatie. Op elke plaats, op elk moment. Samen met 6 andere labels waaronder Daisycon en Sovendus maken we deel uit van het grotere Linehub-collectief waar in totaal ruim 2.000 ambitieuze talenten werken. Naast hard werken planten we bomen. Voor elke 1.000 waarde- of cadeaubonnen die we produceren wordt er een boom in Madagaskar geplant. En we maken plezier. Veel plezier met veel collega’s. Met elkaar werken we 3 dagen per week vanuit ons Almeerse kantoor én de andere tijd vanaf huis. Als accountmanager ben jij een welkome aanvulling voor ons Sales-team. Dit team met 13 professionals maakt het samen mogelijk om schaalbare campagnes van topkwaliteit te managen en zo de insert markt te rocken.

“Hier ga je niet alleen waardevolle relaties aan met jouw klanten. Ook ervaar ik de relatie met al mijn collega’s als heel waardevol. Even sparren over een campagne óf napraten over het weekend? Er is alle tijd én ruimte voor.”
Adam el Hacimi, key accountmanager

WAT JIJ MEEBRENGT:

Naast vakkundig en gedreven ben je het talent dat enthousiast wordt van teamuitjes. Verder schrijf en spreek je vloeiend in het Engels en in het Nederlands. En omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, willen we nog meer. Voor deze baan kan je dan denken aan:

  • Zeker 2 jaar ervaring als accountmanager in een B2B-omgeving.
  • Minstens hbo-werk- en -denkniveau.
  • Minimale beschikbaarheid van 32 uur per week.
  • Interesse om je te verdiepen in online en offline marketing.

  • Positieve energie.

OVER AFFILIPRINT

In Nederland beheren wij de pakketruimte van ongeveer 100 verschillende webshops. Zij verrassen kun klanten het liefst met goed gematchte en gevarieerde inserts.  Zij delen mee in het wow-moment dat klanten van onze publishers hebben bij het uitpakken van hun pakket, of bij het doorspitten van de nieuwste editie van hun favoriete magazine of krant. Je begrijpt, een betere timing om een potentiële klant te verrassen met een relevante kortingsactie bestaat niet. 

Affiliprint haakt met haar dienstverlening in op dat wow-moment. Dit doen wij voor onze internationale klanten (adverteerders) die hen relevante doelgroep op deze manier slim bereiken.

Affiliprint is onderdeel van Linehub - een collectief van marketingbedrijven. Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutels tot ons succes. Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn. 

MAAK ER WERK VAN

Wil jij werk maken van het leveren van toegevoegde waarde aan de klantrelatie? Solliciteer direct naar deze vacature van accountmanager, wij kijken ernaar uit.

Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 5 werkdagen onze reactie. Zien we een match? Dan nodigen we jou uit voor een eerste online gesprek. Allebei enthousiast? We ontmoeten je graag voor een tweede gesprek op ons kantoor in Almere.

Vragen over de vacature? Schakel gewoon even met Karima Bouazani, onze corporate recruiter via jobs@linehub.com of via +31 (0)6 18 51 23 58. Een WhatsAppje sturen? Dat kan natuurlijk ook.