Client Service Manager

Solliciteer nu

Client Service Manager

Als spil binnen ons team ben je het eerste aanspreekpunt voor onze partners. Met jouw inzet en service gerichte mindset tillen we de samenwerking naar een hoger niveau.

Full-time · Almere (NL)

Werk dat voor jou werkt. 
Jij bent de Client Service Manager die weet dat je door secuur werken en het bieden van de juiste service het beste resultaat behaalt. Bovendien weet je elke dag het overzicht te behouden. Zo maak jij het mogelijk: het versterken van de klantrelatie en het stimuleren van samenwerking en groei. Dit doe je met plezier en samen met jouw Affiliprint-collega’s. In een omgeving waar ruimte is voor jou als mens én als professional, waar je kunt bouwen aan langdurige partnerships en waar je de ruimte krijgt om met innovatieve ideeën bij te dragen aan de groei van ons netwerk. 

ALS CLIENT SERVICE MANAGER... 

Heb je de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het onderhouden van nauwe contacten met onze partners. In deze functie heb je contact met verschillende soorten publishers, waaronder grote, middelgrote en kleine webshops en magazines. Denk aan onder andere MediaMarkt, Douglas, HelloFresh, Quote, Men’s Health en LINDA.

Als Client Service Manager streef je continu naar het verlenen van de beste service aan onze partners en je eigen team. Jij weet als geen ander hoe je iedereen keer op keer positief kan blijven verrassen. Hierdoor zorg je ervoor dat Affiliprint altijd top of mind is bij onze partners. Het opsturen van leuke attenties en zorg dragen voor kantoor gerelateerde zaken zoals het bestellen van belegde broodjes voor een partner lunch of meehelpen met het voorbereiden van een (team) evenement. Jij weet dit elke keer weer vol enthousiasme te doen!

Ook vervul je een belangrijke rol binnen het team. Wanneer druk op de ketel zit, help je de accountmanagers om campagnes tot een succes te brengen. Dit doe je door contacten te leggen met de publishers om bijvoorbeeld de benodigde informatie te kunnen verwerken. Je draagt zorg dat afspraken worden nagekomen en dat inserts op het juiste moment worden geleverd en verspreid. Doen er zich problemen voor op de campagne? Dan wordt er aan jou gevraagd om samen met de Partnership Managers uit te zoeken wat er precies aan de hand is, in kaart te brengen waar een eventueel pijnpunt ligt en samen met het sales team tot een actieplan te komen. Het opsturen van bewijsmateriaal en het plaatsen van testbestellingen is ook onderdeel van jouw kwaliteitscontrole van de campagnes. Samen zorgen jullie ervoor dat adverteerders de juiste mogelijkheden vinden binnen het netwerk van publishers. Door deze nauwe samenwerking kunnen we de beste resultaten behalen en ervoor zorgen dat onze klanten hun doelgroep effectief kunnen bereiken.

WAARIN JIJ VERANTWOORDELIJK BENT VOOR:

 • Het geven van de beste service aan onze partners en je eigen team. En natuurlijk ook voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de campagnes. 

 • Fungeren als eerste telefonische aanspreekpunt.

 • Behouden van overzicht van campagnes en afspraken inboeken van publishers.

 • Aanmaken van campagnes in onze database.

 • Verwerken van facturatie van printpartners en publishers.

 • Bieden van ondersteuning aan de Partnership Managers.

 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles zoals het opsturen van bewijsexemplaren en het plaatsen van testbestellingen.

 • Samenwerken met het team om het gebruik van beschikbare tools en processen te optimaliseren.

 • Zorgdragen voor de kwaliteit van de campagnes, controle van resultaten en opvolging geven richting de publishers.

 • Oppakken van office gerelateerde zaken.

Met secuur werken, het behouden van overzicht en het streven naar een next level met publishers maak je impact. Als je verantwoordelijkheid wilt hebben en relaties naar het volgende niveau wilt brengen, is dit een enorm toffe uitdaging.
Ronnie Baur, Director of Operations

WAT WIJ JOU BIEDEN

Wel zo belangrijk;

Een bruto salaris tussen €2.300 - €2.700 exlusief een aantrekkelijke bonus, 25 vakantiedagen, €2,15 thuiswerkvergoeding per dag, €20,- internetvergoeding per maand, een fietsplan en een pensioenregeling. 

Focus op people & culture;

Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline. Er is ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.

Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.

Werken waar je maar wilt;

Vanuit onze stylish kantoor in Almere, op twee minuten loopafstand van het station of vanuit je eigen huis. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken waar jij wil werken. We zien je graag minstens drie dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

We dagen je uit om te groeien;

Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget van €2.500,- en de Linehub Academy bestaande uit interne en externe trainingen.

Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

WAAR JE MET PLEZIER WERKT

We geloven dat medewerkers net zo happy moeten zijn als klanten. Daarom hechten wij veel waarde aan de juiste samenstelling van het team, waarbij iedereen optimaal in zijn kracht wordt gebruikt.

Naast hard werken planten we bomen. Voor elke 1.000 waarde- of cadeaubonnen die we produceren wordt er een boom in Madagaskar geplant. En we maken plezier. Veel plezier met veel collega’s: 13? om precies te zijn. Met elkaar werken we 2 dagen per week vanuit ons Almeerse kantoor én de andere tijd vanuit huis.

Bij ons team draait het niet alleen om de werkzaamheden. We hebben een hechte band en delen gemeenschappelijke interesses in films, festivals, sport en natuurlijk eten. Binnen ons team hebben we zelfs een leuke traditie van een gedeelde saladebar, waar we samen salades maken en genieten van gezellige lunches. Deze informele momenten versterken onze teamspirit.

Als Client Service Manager ben jij een zeer gewaardeerde aanvulling op ons team. Samen met onze andere talenten maken we het mogelijk om schaalbare campagnes van topkwaliteit neer te zetten. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen verder te groeien.

WAT JIJ MEEBRENGT

Naast je positieve instelling en een proactieve houding ben je het talent dat van nature servicegericht is. Verder heb je oog voor detail, zie je uitdaging in het vinden van kansen en werk je doelgericht. En omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, willen we nog meer. Voor deze functie kan je dan denken aan:

 • Minimaal drie jaar ervaring in een rol waar relatiebeheer centraal staat.
 • Secuur werken: Je bent nauwkeurig in het vastleggen van informatie en het bewaken van processen.
 • Sociale vaardigheden: Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als telefonisch, en kunt goed samenwerken met verschillende stakeholders.
 • Resultaatgericht: Je streeft ernaar om succesvolle samenwerkingen en resultaten te behalen door proactief te handelen.

OVER LINEHUB

Linehub is het overkoepelende marketingcollectief wat bestaat uit Daisycon, Affiliprint, Sovendus, Conversive, Basebuilder, New-Media en Trendata. Wij geloven dat we samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die we onderling hebben opgebouwd zijn onze key to succes

Bij Linehub gaan we een stap verder voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de maatschappij. We versterken elkaar door samenwerking; met onze collega's, maar ook met onze partners. We streven naar een bijzondere plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar ruimte is voor ontspanning en plezier tijdens en na het werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.


MAAK ER WERK VAN!

Wil jij werk maken van opbouwen van sterke relaties en het behalen van succes? Solliciteer direct naar deze vacature van Partnership Manager, wij kijken ernaar uit.

Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 5 werkdagen onze reactie. Zien we een match?
Dan nodigen we jou uit voor een eerste online gesprek. Allebei enthousiast? We ontmoeten jou graag voor een tweede gesprek op ons kantoor in Almere.

Vragen over de vacature? Schakel gewoon even met Karima Bouazani, onze corporate recruiter via jobs@linehub.com of via +31 (0)6 18 51 23 58. Een WhatsAppje sturen?
Dat kan natuurlijk ook.