Digital Performance Marketeer

Solliciteer nu

Digital Performance Marketeer

“Torture the data, and it will confess to anything.” — Ronald Coase

Full-time · Almere (NL)

Door onze campagnes continu te optimaliseren, bieden wij onze klanten de beste service. Analyse van campagne data speelt daarin een grote rol.
Wegens groei zijn wij binnen New-Media op zoek naar een Digital Performance Marketeer. 

Word jij net als ons wild van data en het optimaliseren van de customer journey? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

ALS DIGITAL PERFORMANCE MARKETEER BIJ NEW-MEDIA...

Draag jij bij aan de serieuze groeiambitie van onze (internationale) klanten.
Jij bent verantwoordelijk voor de vertaling van klantdoelstellingen naar succesvolle digital marketing campagnes. Door campagnes blijvend te analyseren, traffic en visitor insights te monitoren, optimaliseer jij de customer journey zodat vooraf vastgestelde doelen behaald kunnen worden. Dit doe je in een team van digital marketeers en CRO specialisten die samen met jou gaan voor het beste resultaat.

Met jouw sterke communicatie skills weet je klanten mee te nemen in wat je aan het doen bent, waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe jouw aanpak bijdraagt aan het realiseren van doelstellingen.

Binnen New-Media (onderdeel van Linehub) worden wij gedreven door data. Wij geloven dat we het succes van organisaties en mensen kunnen vergroten door data-gedreven inzichten te vertalen naar concrete toepassingen op het gebied van organisatie- en marketingstrategie. Dankzij onze unieke tool verzamelt en analyseert New-Media big data om de behoeftes, interesses en het gedrag van een doelgroep inzichtelijk te maken.

JIJ BENT VERANTWOORDELIJK VOOR:

 • Succesvol uitvoeren en uitbouwen van campagnes via bijvoorbeeld: Google, Display marketing, marketplaces, Facebook en Instagram.

 • Schrijven van voorstellen, verbeteradviezen en heldere rapportages.

 • Inhoudelijk adviseren van klanten over hoe je verdere groei kunt realiseren en wat daarvoor precies nodig is qua kanalen en campagnes.

 • Continue doorvoeren van campagne optimalisaties en analyseren van visitor insights waarbij je werkt met onder andere Google Tag Manager en Google Analytics.

 • Het verder uitwerken en toepassen van projectplannen obv je eigen analyses.

WAT BIEDEN WIJ?

Wel zo belangrijk;

Naast een goed salaris ontvang je 25 vakantiedagen en een pensioenregeling.

We dagen je uit om te groeien;

Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget en de Linehub Academy.

Almere office

Ons kantoor zit op één minuut lopen van Almere Centraal Station. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken inclusief reiskostenvergoeding. In overleg is flexibel thuiswerken ook mogelijk.

Focus op people & culture;

Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline en is er ruimte voor gezelligheid op epic feestjes, borrels en uitjes.

Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.

Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

HET TEAM

Je komt terecht in een betrokken en resultaatgerichte team van data-analisten, CRO specialisten en (digital) marketing specialisten. Ons kantoor in Almere is voorzien van relaxte en trendy werkplekken, open ruimtes en glazen vergaderplekken. 

Naast het samenwerken vinden wij het belangrijk dat jij van de juiste kennis wordt voorzien en jezelf blijft ontwikkelen. Binnen New-Media doen we daarom regelmatig aan kennisdeling en het volgen van trainingen. Wij geloven dat teamwork does make the dream work. Hierom investeren wij veel in het team én in jou als persoon om nog beter te worden dan we al zijn.

WIJ VRAGEN VAN JOU:

 • Minimaal 3 jaar ervaring met  SEA, SEO, Social Ads en Google Analytics.

 • Je bent vertrouwd met het werken aan CPS, CPL, ROI, ROAS.

 • HBO werk- en denkniveau.

 • Het kunnen interpreteren van data en dit omzetten naar de juiste acties.
  Je wordt net als ons wild van data!

 • Je denkt in oplossingen en pakt zaken proactief op.

 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels  

OVER NEW-MEDIA

De missie van New-Media: organisaties succesvol maken door inzichten uit big data te vertalen naar prestatieverbetering. New-Media is dé specialist in data-gedreven online marketing.

New-Media is onderdeel van Linehub - een collectief van marketingbedrijven.

Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutels tot ons succes. Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Een uitgebreide motivatiebrief is niet nodig; wij gaan graag 
met jou in gesprek!