E-Commerce- og Digital Marketingpraktikant

Ansøg nu

E-Commerce- og Digital Marketingpraktikant

Din vej ind til en verden af international markedsføring!

Praktik · Aarhus (DK) · Opstart: Januar 2024

Hos Daisycon arbejder vi med performancebaseret marketing og hjælper virksomheder med at nå deres mål via affiliatesamarbejder og ideen om ‘no cure - no pay’.

Daisycon er en del af Linehub - et kollektiv af marketingskabere. Vi tilbyder vores services på tværs af hele Europa med kontorer i flere lande, heriblandt Holland, Belgien, Tyskland, Danmark, Sverige og Finland.

Du kommer som praktikant hos Daisycon til at være en del af vores nordiske team, som holder til i Mejlgade i Aarhus, og du bliver en del af temaet på lige fod med de andre ansatte. 

En praktikplads hos Daisycon…

Daisycon Nordics tilbyder en praktikplads i en international virksomhed med mulighed for at være med til at forme dit eget praktikforløb. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, og du får som praktikant en masse ansvar og læring undervejs i forløbet. Der vil løbende være statussamtaler, så vi er sikre på at praktikforløbet lever op til dine forventninger, og der vil efter endt forløb være mulighed for fastansættelse.

Tonen på kontoret er uformel, og du bliver en del af et ungt team. Du kan, udover arbejdsopgaverne, også glæde dig til firmaarrangementer og sociale events, da fællesskab på arbejdspladsen er noget, vi vægter højt.

Du kan gøre en forskel med følgende opgaver og ansvarsområder:

  • Dialog med nye og eksisterende annoncører.

  • Deltagelse på møder med eksisterende samarbejdspartnere.

  • Håndtering og udvikling af mindre publisher portefølje indenfor især SoMe og influencers.

  • Research af nye vertikaler og annoncører.

  • Diverse interne ad hoc opgaver.

Hvad ellers?

Fokus på Mennesker og Kultur;

Vi connecter med vores kolleger, både online og offline, med diverse initiativer fra vores eget Linehub Life team. Fede fester, sjove udfordringer, restaurantbesøg og mere, sammen med kollegerne, er en del af Linehubs DNA. Intet er for vildt, og alt er muligt!

Personlig udvikling, gør en forskel; 

Vi tilbyder meget plads til både personlig og professionel udvikling. Dine idéer og forslag er på lige fod med alle andres, og vil altid blive taget seriøst. Du vil derfor have mulighed for at påvirke virksomheden både på vores kontoret og på tværs af Linehub.

Arbejd fra kontoret eller hjemmefra;

Om du vil arbejde fra vores kontor i Mejlgade, Aarhus, eller om du vil arbejde hjemmefra, er helt op til dig selv. Vi foretrækker naturligvis at du, som start, er på kontoret så meget som muligt, så du kan komme tættere på dine kolleger.

Vi udfordrer dig til at vokse;

Linehub Academy giver dig mulighed for at deltage i diverse interne kurser, Hvor du vil lære alt om online markedsføring.

Alle spørgsmål er forskellige og det samme er alle processer;

Vi sørger for at du får en grundig introduktion og forklaring af de forskellige metoder og processer, som vi gør brug af. 

Om dig:

Vi har ikke et krav til en specifik uddannelse, men det vil være en fordel, hvis du har fag indenfor kommunikation, marketing, digital marketing eller e-handel. Vi forventer, at du har mod på at tage ansvar og kan arbejde selvstændigt. Derudover forventer vi, at du er en god kommunikatør, da mange af dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af ekstern og intern kommunikation i virksomheden. Derfor forventes det, at du kan kommunikere både på dansk og på engelsk (mundtligt og skriftligt).

Spørgsmål omkring stillingen? Send en mail eller giv et kald!

Amer Rekovic
Partner Manager

+45 31 70 20 86
a.rekovic@daisycon.com

Er det noget for dig? Søg nu!

Passer dine kvalifikationer til praktikpladsen, og synes du det lyder spændende? Så hører vi meget gerne fra dig. Send din ansøgning og CV, og bliv en del af en virksomhed, hvor du kan udvikle dig, og få erfaring som vil gavne dig fremover!