Finance Administrator

Solliciteer nu

Finance Administrator

Jij bent het aanspreekpunt binnen Linehub voor onze inkomende facturen.

Full-time · Almere (NL)

Wij zijn Linehub, een internationaal collectief van marketing makers. Samen verkennen we nieuwe mogelijkheden, ontwikkelen we onszelf en creëren we echte waarde. Voor onszelf, onze partners en onze collega’s. Als Finance Administrator lever jij een bijdrage aan het tijdig en correct betalen van inkomende facturen.

Linehub bestaat uit 7 labels die elk hun eigen specialisatie hebben op het gebied van on- en offline marketing. Met 9 kantoren in 7 landen is de kans groot dat je al met één of meerdere labels in aanraking bent geweest. Denk aan social media ads van Hello Fresh, kortingsvouchers in je Douglas pakket of affiliate linkjes op de website van je favoriete blogger. 

ALS FINANCE ADMINISTRATOR... 

Ga je vanuit ons hoofdkantoor in Almere werken aan diverse internationale administraties, voor de landen waarin wij actief zijn. Hierbij verwerk je inkomende facturen en bankmutaties en ondersteun je het team waar nodig. Denk hierbij aan uitzoekwerk, vragen van collega's of leveranciers over inkomende facturen. Dit alles vraagt omt time management, aangezien de maandafsluitingen tijdig uitgevoerd dienen te worden.

Kortom, jij zorgt ervoor dat wij onze kosten correct verantwoorden en onze leveranciers tijdig kunnen betalen. Dit doe je terwijl je werkt in een hecht team dat barst van de energie en houdt van uitdagingen. Teamwork is key!


HET TAKENPAKKET:

 • Inkoopfacturen verwerken (van o.a. creditcards) en bankafschriften.

 • Het beantwoorden van vragen over inkomende facturen, zowel intern als extern.

 • Je onderhoudt contact met onze relaties over inkomende facturen.

 • Je biedt ondersteunt waar nodig bij andere administratieve werkzaamheden.

  WAT BIEDEN WIJ?

  Wel zo belangrijk;

  Een bruto salaris tussen €-2.300 - € 2.700 met 25 vakantiedagen, €2,15 thuiswerkvergoeding per dag, internetvergoeding, een fietsplan en een pensioenregeling. 

  Focus op people & culture;

  Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline. Er is ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.

  Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

  We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.

  Werken waar je maar wilt;

  Vanuit één van onze kantoren of vanuit je eigen huis.
  Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken waar jij wil werken inclusief flexibele mobiliteitsregeling. We zien je graag minstens twee dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

  We dagen je uit om te groeien;

  Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget van €2.500,- en de Linehub Academy bestaande uit interne en externe trainingen.

  Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

  We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

  HET FINANCE TEAM

  Ons finance team bestaat uit een diverse groep professionals met verschillende achtergronden en disciplines. Door deze verschillende specialisaties kunnen we een compleet beeld krijgen van onze financiële situatie en kunnen we onze bedrijfsdoelen beter bereiken.

  We hebben teamleden van verschillende geslachten, leeftijden en achtergronden. We geloven dat inclusiviteit en diversiteit belangrijk zijn en zorgen voor verschillende perspectieven en ideeën. Het stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te bedenken en in te spelen op de behoeften van onze collega's en partners. Daarnaast geloven we dat deze diversiteit ons team versterkt en ons helpt om beter te presteren.

  Binnen het finance team is er ruimte om te lachen en om jezelf te zijn. We staan open voor jouw ideeën en zien je graag ontwikkelen. Want als jij groet, groeien wij ook.   JIJ HEBT:

  • Een afgeronde MBO opleiding.

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol.

  • Ervaring met boekhoudkundige en inkoopsystemen zoals: Exact Online, Blue10 en Visma.

  • Ervaring met inkoopsystemen zoals Blue10 is een pré.

  • Goede kennis van Microsoft Excel en/of Google Sheets.

  • Ervaring met het inboeken en afletteren van bankmutaties.

  JIJ KUNT:

  • Omgaan met deadlines en bent stressbestendig.

  • Secuur en zelfstandig werken.

  • Werken in teamverband; je bent een echte teamplayer!

  • Nederlands en Engels spreken en schrijven, Duits is een pré.

   OVER LINEHUB

   Linehub is het overkoepelende marketingcollectief wat bestaat uit Daisycon, Affiliprint, Sovendus, Conversive, Basebuilder, New-Media en Trendata. Wij geloven dat we samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die we onderling hebben opgebouwd zijn onze key to succes

   Bij Linehub gaan we een stap verder voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de maatschappij. We versterken elkaar door samenwerking; met onze collega's, maar ook met onze partners. We streven naar een bijzondere plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar ruimte is voor ontspanning en plezier tijdens en na het werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.


    BEN JE ER KLAAR VOOR?

    Klik op de solliciteer nu button en wij gaan graag met jou in gesprek!
    Het sollicitatieproces bestaat uit een eerste online gesprek en een tweede gesprek bij ons op kantoor.

    Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Corporate Recruiter
    Karima Bouazani. Zij is te bereiken via jobs@linehub.com 
    of via +31 (0)6 18 51 23 58. Een whatsappje sturen mag ook!