Financieel Medewerker

Solliciteer nu

Financieel Medewerker

Jouw expertise inzetten op het gebied van facturatie. Bij ons speel je een belangrijke rol in het verbeteren van het facturatieproces. Met jouw skills zorgen we ervoor dat onze internationale klanten op tijd en correct gefactureerd worden.

28-32 uur · Almere (NL)

Werk dat voor jou werkt. 
Jij bent de Financieel Medewerker die elke dag streeft naar verbetering. Je begrijpt dat nauwkeurigheid leidt tot foutloze facturatie, tevreden klanten en een gezonde financiële afhandeling. Met jouw vaardigheden zorg je ervoor dat onze facturatieprocessen soepel verlopen. Dit doe je met veel plezier en in samenwerking met jouw collega's op de financiële afdeling. Waar? In een inspirerende werkomgeving waar er ruimte is voor jou als persoon en professional. Je hebt de vrijheid om je bijdrage te leveren en kunt grotendeels zelf bepalen hoe en waar je werkt. Thuis of op kantoor in Almere? Aan jou de keuze.

ALS FINANCIEEL MEDEWERKER... 

Maak jij deel uit van een internationaal marketingcollectief. Linehub bestaat uit zeven labels die gespecialiseerd zijn in offline en online marketingoplossingen. Met onze gezamenlijke inzet dragen we bij aan het succes van onze klanten om hun groeidoelstellingen te behalen. 

Een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden, is het aanmaken en verzenden van facturen, evenals het opvragen van inkoopnummers bij de juiste contactpersonen.
Daarnaast speelt het verwerken van klantgegevens in systemen zoals Exact een grote rol.
Dit omvat het invoeren van contractinformatie en zorgen voor een correcte registratie van klantgegevens. Iedere maand verwerk je diverse facturatieruns voor verschillende labels. Tijdens dit proces voer je onder andere controles uit op facturen om eventuele uitzonderingen te identificeren en aan te passen. Je zorgt ervoor dat de facturen correct en binnen de deadline worden verstuurd.

Binnen je rol als financieel medewerker werk je nauw samen met Renate en Kim, waarbij Renate verantwoordelijk is voor debiteurenbeheer en Kim zich net als jou bezighoudt met de facturatie. Voor alle inhoudelijke vragen kun je ook terecht bij Mandy. Zij is met al haar kennis en kunde- zoals Kim haar beschrijft, een "wandelende facturatie encyclopedie"

Door ons internationale karakter bij Linehub, krijg jij als Financieel Medewerker de kans om te werken in een unieke omgeving waarin je in aanraking komt met diverse culturen en leuke uitdagingen. Met jouw bijdrage zorgen we ervoor dat financiële processen soepel verlopen en dat de facturatie nauwkeurig en tijdig wordt afgehandeld. Je waarborgt als het ware de facturatieprocessen en bent verantwoordelijk voor het tijdig goedkeuren en factureren van transacties. Kortom: dankzij jou sturen wij onze klanten altijd correcte facturen.

WAARIN JIJ VERANTWOORDELIJK BENT VOOR:

 • Zorgdragen voor de correcte afhandeling van uitgaande facturen.

 • Up-to-date blijven van de actuele wet- en regelgeving met betrekking tot facturatie.

 • Verwerken van contracten met klanten in onze systemen, zoals Exact.

 • Bewaken van deadlines en onderhouden van contact met de commerciële afdelingen om een soepel facturatieproces te waarborgen.

 • Je zorgt voor aansluiting tussen onze online systemen en de financiële administratie.

 • Proactief bijdragen aan het optimaliseren van werkprocessen binnen de financiële afdeling.

"Wat deze functie zo bijzonder maakt, is de diversiteit en de energieke werksfeer. Ik ervaar een warm gevoel binnen Linehub en ik heb continu het idee dat ik samenwerk met vrienden.
Hier krijg ik de vrijheid om mijn werk op mijn eigen manier te doen. Bovendien zijn er verschillende systemen en mogelijkheden beschikbaar, waardoor ik de kans krijg om nieuwe taken op te pakken en mezelf verder te ontwikkelen."
Kim Westerhuis, Financieel Medewerker 

WAT WIJ JOU BIEDEN

Wel zo belangrijk;

Een bruto salaris tussen €2.500- €2.900 met 25 vakantiedagen op basis van 40 uur,€2,15 thuiswerkvergoeding per dag, €20,- internetvergoeding per maand, een fietsplan en een pensioenregeling. 

Focus op people & culture;

Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline. Er is ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.

Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.

Werken waar je maar wilt;

Vanuit onze stylish kantoor in Almere, op twee minuten loopafstand van het station of vanuit je eigen huis. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken waar jij wil werken. We zien je graag minstens twee dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

We dagen je uit om te groeien;

Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget van €2.500,- en de Linehub Academy bestaande uit interne en externe trainingen.

Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

WAAR JE MET PLEZIER WERKT

Ons Finance team bestaat met negen collega's uit een diverse groep professionals met verschillende achtergronden en disciplines. We geloven sterk in inclusiviteit en diversiteit, omdat dit zorgt voor verschillende perspectieven en ideeën. Deze diversiteit stelt ons in staat om een compleet beeld te krijgen van onze financiële situatie en dat we onze bedrijfsdoelen beter bereiken.

Binnen ons team is er een sterke focus op het creëren van een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. We waarderen jouw ideeën en moedigen je aan om jezelf te ontwikkelen.
We geloven dat wanneer jij groeit, wij ook groeien.

Daarnaast willen we graag benadrukken dat ons team veel ruimte biedt voor ontspanning, werkplezier en sportiviteit. Zo zijn Kim en Kareem sportief aangelegd, en Ben zet zich actief in voor rolstoelbasketbal. Daarnaast organiseert ons eigen Linehub event team regelmatig activiteiten om het fun aspect te blijven stimuleren. Van gezellige borrels en gamenightts tot sportieve uitdagingen en creatieve workshops, er is altijd wel iets te beleven. We geloven dat een goede balans tussen werk en plezier essentieel is voor een positieve werkcultuur.

WAT JIJ MEEBRENGT

Naast secuur werken en goed kunnen omgaan met deadlines ben je het talent dat niet graag stil zit. Ook spreek en schrijf je goed in het Nederlands en in het Engels. En omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, willen we nog meer. Voor deze baan kan je dan denken aan:

 • MBO werk-en denkniveau.

 • Relevante ervaring met facturatiesystemen is een pré.

 • Goede kennis van Microsoft Excel.

 • Zin om je in een gezellig team verder te ontwikkelen.

 • Stage en/of werkervaring in een soortgelijke rol

 • Een beschikbaarheid van 28-32 uur per week. 

OVER LINEHUB

Linehub is het overkoepelende marketingcollectief wat bestaat uit Daisycon, Affiliprint, Sovendus, Conversive, Basebuilder, New-Media en Trendata. Wij geloven dat we samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die we onderling hebben opgebouwd zijn onze key to succes

Bij Linehub gaan we een stap verder voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de maatschappij. We versterken elkaar door samenwerking; met onze collega's, maar ook met onze partners. We streven naar een bijzondere plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar ruimte is voor ontspanning en plezier tijdens en na het werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.


MAAK ER WERK VAN!

Wil jij werk maken van jouw expertise op het gebied van facturatie? Solliciteer direct naar deze vacature van Financieel Medewerker, wij kijken ernaar uit.

Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 5 werkdagen onze reactie. Zien we een match?
Dan nodigen we jou uit voor een eerste online gesprek. Allebei enthousiast? We ontmoeten jou graag voor een tweede gesprek op ons kantoor in Almere.

Vragen over de vacature? Schakel gewoon even met Karima Bouazani, onze corporate recruiter via jobs@linehub.com of via +31 (0)6 18 51 23 58. Een WhatsAppje sturen?
Dat kan natuurlijk ook.