Meewerkstage HR & Recruitment

Solliciteer nu

Meewerkstage  HR & Recruitment

Deze stage biedt volop de mogelijkheden te ontdekken wat bij jou past!

Internship · Almere (NL)

Nikkie, Dagmar, Linda, Karima en Mylène zijn op zoek naar een HR & Recruitment stagiair die volledig meedraait op de afdeling. Binnen Linehub staan onze Hubsters centraal. Om het beste in hen naar boven te halen, leggen wij veel focus op People & Culture. Jij hebt de kans om hieraan bij te dragen binnen een gezellig team!

De HR afdeling is onder andere verantwoordelijk voor het HR beleid, de in-, door- en uitstroom van onze collega's, Learning & Development, ziekteverzuim, diversiteit, vitaliteit en nog veel meer diverse HR projecten. Deze dynamische afdeling is geen dag hetzelfde!

STAGE LOPEN BIJ LINEHUB... 

Als stagiair heb jij de kans om te ontdekken wat je leuk vindt, waar je nou echt graag je bed voor uit komt en waar je goed in bent. Doordat wij een brede stage op het gebied van HR en Recruitment aanbieden, heb je binnen Linehub volop de mogelijkheid om hierachter te komen. Niet alleen draai je volledig mee op de afdeling en ondersteun je ons bij de dagelijkse processen, maar zal je ook aan de slag gaan met recruitment. Onze Corporate Recruiter Karima leert jou alle ins en outs over het recruitmentproces, daarnaast ondersteun je onze HR & Recruitment Assistant Mylène bij het werven en selecteren van stagiaires. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij de juiste begeleiding krijgt om jouw stage op een goede manier af te ronden en jezelf zoveel mogelijk te ontwikkelen!

Als stagiair binnen Linehub word je gezien als volwaardig collega. Hierdoor bieden wij je de kans extra veel te leren, ruimte voor inbreng van eigen ideeën en de vrijheid om taken op te pakken waar je energie van krijgt. Het is aan jou om deze kansen met beide handen aan te grijpen!

Diona Lustig (HR & Recruitment Stagiair): ''Je komt terecht in een super leuk team met fijne collega's, die vanaf dag één een welkomend gevoel geven. Je mag met alle projecten en meetings meekijken, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van een goed functionerend HR team.''

HIERMEE MAAK JIJ HET VERSCHIL:

 • Het bieden van ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden binnen de HR afdeling (denk hierbij aan het opstellen van contracten, onboarding en offboarding, optimaliseren van processen etc.).
 • Jij bent samen met het team het aanspreekpunt voor collega’s en managers.
 • Ondersteuning bieden bij het gehele recruitmentproces voor medewerkers en stagiaires, van werving tot de pre-boarding.
 • Ondersteunen bij het voorbereiden van stagemarkten en deze samen met Karima en Mylène bijwonen. 
 • Collega's inspireren met jouw inzichten en ideeën, omdat wij ook veel van jou kunnen leren.

  JIJ BENT:

  • Student aan een HBO opleiding in de richting van HRM of Bedrijfskunde.
  • Een sociaal persoon die graag contact legt met anderen. 
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar vanaf september 2023. Begint jouw stage in een andere maand? Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

  JIJ KUNT:

  • Goed Nederlands en Engels spreken en schrijven. Je bent namelijk ook het aanspreekpunt voor onze internationale collega's.
  • Goed omgaan met vertrouwelijke informatie en bent integer.
  • Taken snel zelfstandig oppakken en bent proactief.

  DIT VERDIEN JIJ

  Jij verdient;

  Een stagevergoeding van 400 euro als je 40 uur per week stage loopt (dit wordt pro rato berekend) en vakantiedagen.

  We dagen je uit om te groeien;

  De Linehub Academy biedt mogelijkheid tot het volgen van verschillende interne trainingen.

  Werken, waar je maar wilt;

  Vanuit ons kantoor op één minuut lopen van Almere Centraal Station of vanuit je eigen huis: wij zorgen ervoor dat je over een laptop beschikt om overal te kunnen werken. Samen met de rest van de HR afdeling zien we je graag meerdere dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

  Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

  We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën. Jouw briljante idee kan wel eens op (inter)nationaal niveau worden doorgevoerd.

  Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

  We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

  Focus op People & Culture;

  Met verschillende initiatieven vanuit ons eigen Linehub Life team verbinden wij onze collega's online en offline. Toffe feesten, uitdagende challenges, een avondje gamen met collega's... niks is te gek en alles is mogelijk!

  Vragen over stage lopen bij Linehub?
  Drop us a line!

  Mylène Jansen
  HR & Recruitment Assistant

  +31 (0)36 548 37 85
  m.jansen@linehub.com

  READY? GO FOR IT!

  Breng jij een lach op het gezicht van onze collega's? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een omgeving waar hard werken en gezelligheid centraal staat? Go for it en overtuig ons ervan dat jij de nieuwe Hubster bent!

  WIJ ZIJN LINEHUB

  Linehub is het overkoepelende marketingcollectief bestaande uit Daisycon, Affiliprint, Sovendus, Conversive, New-Media, Trendata en Basebuilder. Als resultaatgedreven online en offline marketeers, maken wij het verschil voor meer dan 1700 klanten in diverse sectoren. Met meer dan 200 nationale en internationale marketing experts, spelen wij in op de behoeften van onze klanten. Wij helpen hen bij het vinden, binnenhalen en binden van de ideale leads.

  Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutels tot ons succes.

  Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We versterken elkaar door samen te werken; met onze collega’s, maar ook met onze partners. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn. Een plek waar er ruimte is voor ontspanning en vermaak tijdens, en na werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, onderzoek, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.