Meewerkstage Brand & Content Marketing

Solliciteer nu

Meewerkstage Brand & Content   Marketing

Are you ready to make the real difference? Become a marketing maker at Linehub! 

Internship · Almere (NL)

Bas, Dave, Emiel, Indy, Rémy en Robin zijn op zoek naar die ene creatieveling die zich onderscheid van de rest. De afdeling richt zich op grafisch design, animation, branding en content waarbij de focus ligt op het image van Linehub.

Jij hebt de kans om een kijkje te nemen in één van de spannendste sectoren van het moment. Het enige wat jij hoeft mee te brengen is een goede dosis enthousiasme, motivatie en creativiteit en wij leiden jou op tot een marketing maker. Deal?

Lisanne (Marketing Stagiair): ''Tijdens mijn stage bij Linehub krijg ik veel ruimte om mee te werken aan verschillende marketingactiviteiten, bijvoorbeeld het creëren van social media content of het optimaliseren van websites. Het leuke, gezellige en leergierige marketingteam motiveert mij om het maximale uit mijn stage te halen. Ik heb het hier erg naar mijn zin!'' 

STAGE LOPEN BIJ LINEHUB...

Als stagiair heb jij de kans om te ontdekken wat je leuk vindt, waar je nou echt graag je bed voor uit komt en waar je goed in bent. Tijdens deze stage denk en werk je actief mee aan het (uit)bouwen van Linehub en onze zeven labels. Je ondersteunt jouw collega's bij projecten op het gebied van content, marketing en design en helpt mee aan het vergroten van ons merk binnen de online media. Hiervoor zal jij samenwerken met collega's van verschillende afdelingen (oa Marketing, Business Development en Sales). Ook regel je de contacten met (externe) productiebureaus, media, toonaangevende influencers en relevante communities binnen het werkveld.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij de juiste begeleiding krijgt om jouw stage op een goede manier af te ronden en jezelf zoveel mogelijk te ontwikkelen! Als stagiair binnen Linehub word je gezien als volwaardig collega. Hierdoor bieden wij je de kans extra veel te leren, ruimte voor inbreng van eigen ideeën en de vrijheid om taken op te pakken waar je energie van krijgt. Het is aan jou om deze kansen met beide handen aan te grijpen!

Karishma (Marketing Stagiair): ''Binnen Linehub word je niet bestempeld als 'stagiair', maar word je behandeld als volwaardig medewerker. Als persoon word je gezien, gehoord en gewaardeerd, waardoor ik Linehub ervaar als een veilige omgeving waarin ik mezelf optimaal kan ontwikkelen. Het allermooiste vind ik de warme sfeer waarin je elke dag weer wordt opgenomen door je team. Dat maakt dat ik naar kantoor gaan nooit als onprettig ervaar.''

HIERMEE MAAK JIJ HET VERSCHIL:

 • Campagnes: je bedenkt activiteiten om het merk Linehub op de kaart te zetten en meer en betere leads te genereren.

 • Content: je speurt het web af naar relevante onderwerpen waar ons content team over kan schrijven en bedenkt hoe wij hiermee onze doelgroep kunnen bereiken. Ook ben je bezig met videocontent en ondersteun je onze visuele marketing campagnes.
 • Social media en influencer marketing: je bedenkt en creëert content voor onze social media kanalen en onderhoudt de contacten met influencers en relevante (online) communities.
 • Events en sponsorships: je helpt bij het organiseren van te gekke (lokale) beurzen en klantevenementen.
 • Collega's inspireren met jouw inzichten en ideeën, omdat wij ook veel van jou kunnen leren! 


  JIJ BENT:

  • Student aan een HBO opleiding in een relevante richting.
  • Gemotiveerd om je volop te ontwikkelen binnen een internationaal marketing team.
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar vanaf september 2023. Begint jouw stage in een andere maand? Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

  JIJ KUNT:

  • Goed Nederlands en Engels spreken en schrijven.
  • Goed omgaan met vrijheid en pakt je verantwoordelijkheid.
  • Anderen overtuigen met jouw enthousiasme en creativiteit.

  DIT VERDIEN JIJ

  Jij verdient;

  Een stagevergoeding van 400 euro als je 40 uur per week stage loopt (dit wordt pro rato berekend) en vakantiedagen.

  We dagen je uit om te groeien;

  De Linehub Academy biedt mogelijkheid tot het volgen van verschillende interne trainingen. Hier leer je alle ins en outs over online en offline marketing.

  Werken, waar je maar wilt;

  Vanuit ons kantoor op één minuut lopen van Almere Centraal Station of vanuit je eigen huis: wij zorgen ervoor dat je over een laptop beschikt om overal te kunnen werken. We zien je graag meerdere dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

  Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

  We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën. Jouw briljante idee kan wel eens op (inter)nationaal niveau worden doorgevoerd.

  Een dynamische omgeving;

  Je kunt een kijkje in de keuken nemen bij zeven gespecialiseerde marketingbureaus om te ontdekken welke richting je op wilt met jouw carrière.

  Focus op People & Culture;

  Met verschillende initiatieven vanuit ons eigen Linehub Life team verbinden wij onze collega's online en offline. Toffe feesten, uitdagende challenges, een avondje gamen met collega's... niks is te gek en alles is mogelijk!

  Vragen over stage lopen bij Linehub?
  Drop us a line!

  Mylène Jansen
  HR & Recruitment Assistant

  +31 (0)36 548 37 85
  m.jansen@linehub.com

  READY? GO FOR IT!

  Breng jij een lach op het gezicht van onze collega's? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een omgeving waar hard werken en gezelligheid centraal staat? Go for it en overtuig ons ervan dat jij de nieuwe Hubster bent!

  WIJ ZIJN LINEHUB

  Linehub is het overkoepelende marketingcollectief bestaande uit Daisycon, Affiliprint, Sovendus, Conversive, New-Media, Trendata en Basebuilder. Als resultaatgedreven online en offline marketeers, maken wij het verschil voor meer dan 1700 klanten in diverse sectoren. Met meer dan 200 nationale en internationale marketing experts, spelen wij in op de behoeften van onze klanten. Wij helpen hen bij het vinden, binnenhalen en binden van de ideale leads.

  Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutels tot ons succes.

  Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We versterken elkaar door samen te werken; met onze collega’s, maar ook met onze partners. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn. Een plek waar er ruimte is voor ontspanning en vermaak tijdens, en na werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, onderzoek, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.