Meewerkstage Finance

Solliciteer nu

Meewerkstage Finance

Cijfers en details, dat is helemaal jouw ding! 

Internship · Almere (NL)

Tijdens jouw meewerkstage bij Linehub kom je terecht in het Finance team. Jouw collega's Edwin, Ben, Mandy, Kareem, Leonie, Kim, Mandy, Renate en Tatiana leren je graag alle ins en outs over dit vakgebied. Binnen deze dynamische afdeling en functie is geen dag hetzelfde. Are you up for a challenge? 

Het Finance team is een hecht team en houdt van uitdagingen. Teamwork is key! Het enige wat jij hoeft mee te brengen is een goede dosis enthousiasme en pro-activiteit. Dan leiden wij jou graag op tot een young professional.


STAGE LOPEN BIJ LINEHUB...

Als stagiair heb jij de kans om te ontdekken wat je leuk vindt, waar je nou echt graag je bed voor uit komt en waar je goed in bent. Tijdens deze stage bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het ondersteunen van de business, waardoor je echt onderdeel uitmaakt van ons team. Je gaat aan de slag met diverse internationale administraties, voor alle landen waarin wij actief zijn. Hierbij verwerk je de inkomende facturen en bankmutaties en ondersteun je jouw collega's waar nodig. Dit kan gaan om uitzoekwerk, het beantwoorden van vragen van collega's of leveranciers en onjuiste facturen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij de juiste begeleiding krijgt om jouw stage op een goede manier af te ronden en jezelf zoveel mogelijk te ontwikkelen! 

Als stagiair binnen Linehub word je gezien als volwaardig collega. Hierdoor bieden wij je de kans extra veel te leren, ruimte voor inbreng van eigen ideeën en de vrijheid om taken op te pakken waar je energie van krijgt. Het is aan jou om deze kansen met beide handen aan te grijpen!

HIERMEE MAAK JIJ HET VERSCHIL:

 • Je verwerkt inkoopfacturen (van o.a. credit cards) en bankafschriften. 

 • Zowel interne als externe vragen over inkomende facturen zal jij gaan beantwoorden.

 • Je onderhoudt het contact met onze relaties over de inkomende facturen. 

 • Waar nodig zal je ondersteuning bieden bij andere administratieve werkzaamheden.

 • Wie weet kom jij verbetermogelijkheden tegen binnen onze bestaande processen. Laat vooral van je horen, daar worden wij alleen maar blij van!

 • Collega's inspireren met jouw inzichten en ideeën, omdat wij ook veel van jou kunnen leren!


  JIJ BENT:

  • Student aan een MBO of HBO opleiding in een relevante richting.
  • Stressbestendig en niet bang voor een deadline. Hier kan jij goed mee omgaan.
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar vanaf september 2023. Begint jouw stage in een andere maand? Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

  JIJ KUNT:

  • Goed Nederlands en Engels spreken en schrijven.
  • Secuur werken en ziet details niet over het hoofd. 
  • Goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken. Je bent dan ook een echte teamplayer!

  DIT VERDIEN JIJ

  Jij verdient;

  Een stagevergoeding van 400 euro als je 40 uur per week stage loopt (dit wordt pro rato berekend) en vakantiedagen.

  We dagen je uit om te groeien;

  De Linehub Academy biedt mogelijkheid tot het volgen van verschillende interne trainingen.

  Werken, waar je maar wilt;

  Vanuit ons kantoor op één minuut lopen van Almere Centraal Station of vanuit je eigen huis: wij zorgen ervoor dat je over een laptop beschikt om overal te kunnen werken. We zien je graag meerdere dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

  Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

  We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën. Jouw briljante idee kan wel eens op (inter)nationaal niveau worden doorgevoerd.

  Een dynamische omgeving;

  Je kunt een kijkje in de keuken nemen bij zeven gespecialiseerde marketingbureaus om te ontdekken welke richting je op wilt met jouw carrière.

  Focus op People & Culture;

  Met verschillende initiatieven vanuit ons eigen Linehub Life team verbinden wij onze collega's online en offline. Toffe feesten, uitdagende challenges, een avondje gamen met collega's... niks is te gek en alles is mogelijk!

  Vragen over stage lopen bij Linehub?
  Drop us a line!

  Mylène Jansen
  HR & Recruitment Assistant

  +31 (0)36 548 37 85
  m.jansen@linehub.com

  READY? GO FOR IT!

  Breng jij een lach op het gezicht van onze collega's? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een omgeving waar hard werken en gezelligheid centraal staat? Go for it en overtuig ons ervan dat jij de nieuwe Hubster bent!

  WIJ ZIJN LINEHUB

  Linehub is het overkoepelende marketingcollectief bestaande uit Daisycon, Affiliprint, Sovendus, Conversive, New-Media, Trendata en Basebuilder. Als resultaatgedreven online en offline marketeers, maken wij het verschil voor meer dan 1700 klanten in diverse sectoren. Met meer dan 200 nationale en internationale marketing experts, spelen wij in op de behoeften van onze klanten. Wij helpen hen bij het vinden, binnenhalen en binden van de ideale leads.

  Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutels tot ons succes.

  Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We versterken elkaar door samen te werken; met onze collega’s, maar ook met onze partners. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn. Een plek waar er ruimte is voor ontspanning en vermaak tijdens, en na werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, onderzoek, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.