Meewerkstage Legal

Solliciteer nu

Meewerkstage Legal

  Nauwkeurig en gestructureerd werken, 

jij kan niet anders!

Internship · Almere (NL)

Tijdens jouw meewerkstage binnen Linehub kom je terecht in team Legal. Het team is doelgericht, leergierig en vakbekwaam. Jouw collega's Wouter, Saffira en Shaz leren je graag alle ins en outs over het vakgebied en leiden jou op tot een jurist. Het enige wat jij hoeft mee te brengen is een goede dosis motivatie en enthousiasme. Deal? 

Wij helpen internationale klanten bij het realiseren van marketing doelstellingen. Om tot een mooie samenwerking te komen worden er contracten opgesteld met de nodige voorwaarden. Als Legal stagiair ontdek jij hoe ons team ervoor zorgt dat dit op de juiste manier tot stand komt. Tijdens jouw stage mag je meekijken, meedenken en uitvoeren. We willen jou graag uitdagen het beste uit jezelf te halen en vinden het belangrijk dat jij ons ook blijft uitdagen!

STAGE LOPEN BIJ LINEHUB...

Als stagiair heb jij de kans om te ontdekken wat je leuk vindt, waar je nou echt graag je bed voor uit komt en waar je goed in bent. Tijdens deze stage bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het ondersteunen van onze juridisch adviseur op het gebied van aansprakelijkheid, contractbeheer en betalingstermijnen. Daarnaast leer je hoe je risico's kunt identificeren en beperken binnen het offerte- en contract- onderhandelingsproces. Door de veelzijdigheid van de stage krijg je een goed beeld van het werk als een jurist, onze dagelijkse praktijk, de mensen binnen Linehub en onze klanten. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij de juiste begeleiding krijgt om jouw stage op een goede manier af te ronden en jezelf zoveel mogelijk te ontwikkelen! Dit doen wij met een flinke dosis humor en positiviteit.

Als stagiair binnen Linehub word je gezien als volwaardig collega. Hierdoor bieden wij je de kans extra veel te leren, ruimte voor inbreng van eigen ideeën en de vrijheid om taken op te pakken waar je energie van krijgt. Het is aan jou om deze kansen met beide handen aan te grijpen!

HIERMEE MAAK JIJ HET VERSCHIL:

 • Het up-to-date houden van juridische documentatie op de website / FAQ.

 • Het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden binnen de afdeling.

 • Archiveren van contracten en juridische documentatie. 

 • Het beantwoorden van eerstelijns vragen uit de organisatie. Jij bent het aanspreekpunt voor collega's!

 • Controleren van (eenvoudige) overeenkomsten en NDA's van derden.

 • Opstellen, beoordelen en goedkeuren van contractwijzigingen. 

 • Opstellen en voorbereiden van documenten, zoals opdrachtbevestigingen, overeenkomsten, verwerkersovereenkomsten en NDA's.

 • Collega's inspireren met jouw inzichten en ideeën, omdat wij ook veel van jou kunnen leren!


  JIJ BENT:

  • Student aan een HBO opleiding in een relevante richting.
  • Servicegericht en proactief. Jij signaleert kansen en pakt deze op!
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar vanaf september 2023. Begint jouw stage in een andere maand? Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

  JIJ KUNT:

  • Goed Nederlands en Engels spreken en schrijven.
  • Vertrouwelijk omgaan met gegevens en bent integer.
  • Niet wachten om te ontdekken hoe het is om als jurist te werken!

  DIT VERDIEN JIJ

  Jij verdient;

  Een stagevergoeding van 400 euro als je 40 uur per week stage loopt (dit wordt pro rato berekend) en vakantiedagen.

  We dagen je uit om te groeien;

  De Linehub Academy biedt mogelijkheid tot het volgen van verschillende interne trainingen.

  Werken, waar je maar wilt;

  Vanuit ons kantoor op één minuut lopen van Almere Centraal Station of vanuit je eigen huis: wij zorgen ervoor dat je over een laptop beschikt om overal te kunnen werken. We zien je graag meerdere dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

  Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

  We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën. Jouw briljante idee kan wel eens op (inter)nationaal niveau worden doorgevoerd.

  Een dynamische omgeving;

  Je kunt een kijkje in de keuken nemen bij zeven gespecialiseerde marketingbureaus om te ontdekken welke richting je op wilt met jouw carrière.

  Focus op People & Culture;

  Met verschillende initiatieven vanuit ons eigen Linehub Life team verbinden wij onze collega's online en offline. Toffe feesten, uitdagende challenges, een avondje gamen met collega's... niks is te gek en alles is mogelijk!

  Vragen over stage lopen bij Linehub?
  Drop us a line!

  Mylène Jansen
  HR & Recruitment Assistant

  +31 (0)36 548 37 85
  m.jansen@linehub.com

  READY? GO FOR IT!

  Breng jij een lach op het gezicht van onze collega's? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een omgeving waar hard werken en gezelligheid centraal staat? Go for it en overtuig ons ervan dat jij de nieuwe Hubster bent!

  WIJ ZIJN LINEHUB

  Linehub is het overkoepelende marketingcollectief bestaande uit Daisycon, Affiliprint, Sovendus, Conversive, New-Media, Trendata en Basebuilder. Als resultaatgedreven online en offline marketeers, maken wij het verschil voor meer dan 1700 klanten in diverse sectoren. Met meer dan 200 nationale en internationale marketing experts, spelen wij in op de behoeften van onze klanten. Wij helpen hen bij het vinden, binnenhalen en binden van de ideale leads.

  Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutels tot ons succes.

  Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We versterken elkaar door samen te werken; met onze collega’s, maar ook met onze partners. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn. Een plek waar er ruimte is voor ontspanning en vermaak tijdens, en na werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, onderzoek, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.