Meewerkstage Sales

Solliciteer nu

Meewerkstage Sales

Deze stage biedt volop de mogelijkheden 

om je te ontwikkelen! 

Internship · Almere (NL)

Wij zijn Linehub, een internationaal collectief van marketing makers. Tijdens jouw meewerkstage bij Linehub kom je terecht in het Business Development team. Samen met je collega’s Martijn, Esmée, Robert en Janinke lever jij een bijdrage aan het bereiken van de juiste prospects, het uitbreiden van onze services en het verbeteren van onze dienstverlening.

Linehub bestaat uit 7 labels (Affiliprint, Basebuilder, Conversive, Daisycon, New-Media, Trendata en Sovendus) die elk hun eigen specialisatie hebben op het gebied van on- en offline marketing. Met 9 kantoren in 7 landen is de kans groot dat je al met één of meerdere labels in aanraking bent geweest. Denk aan social media ads van Hello Fresh, kortingsvouchers in je Douglas pakket of affiliate linkjes op de website van je favoriete blogger.


STAGE LOPEN BIJ LINEHUB...

Als Sales stagiair heb jij de kans om bij te dragen aan het succes van alle labels binnen Linehub. Zo kun je ontdekken wat je leuk vindt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Je wordt gezien als volwaardige collega en krijgt de kans om veel te leren. Er is volop ruimte voor inbreng van eigen ideeën en de vrijheid om taken op te pakken waar je energie van krijgt.

Je bent onderdeel van ons Business Development team, welke zich focust op het vergroten van de klantwaarde en het uitbouwen van onze organisatie. We signaleren cross- en upsell mogelijkheden binnen ons bestaande klantenbestand en benaderen interessante potentiële klanten. Daarnaast werken we aan diverse projecten om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren en te verbreden.

HIERMEE MAAK JIJ HET VERSCHIL:

 • Je ondersteunt het BD team met dagelijkse werkzaamheden bij het signaleren van kansen en uitwerken van voorstellen voor opdrachtgevers om nieuwe deals te sluiten. Bijvoorbeeld helpen bij het voorbereiden van een presentatie, het uitwerken van een overeenkomst of het voorbereiden van de verzending van automated e-mailings.

 • Je bouwt klantprofielen in ons CRM-systeem met behulp van beschikbare data.
 • Je schakelt met diverse collega’s van de labels om input op te halen.
 • Je bent aanwezig bij prospect / klantgesprekken en ondersteunt bij de follow-up hiervan.
 • Door middel van deskresearch identificeer je nieuwe kansen en ontwikkelingen waar we op in kunnen spelen om nieuwe klanten te bereiken of nieuwe producten te ontwikkelen.
 • Collega's inspireren met jouw inzichten en ideeën, omdat wij ook veel van jou kunnen leren!


  JIJ BENT:

  • Student aan een HBO opleiding richting Marketing / Sales / Communicatie, zoals Commerciële Economie.
  • Zeer secuur en ziet details niet over het hoofd.
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar vanaf september 2023. Begint jouw stage in een andere maand? Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

  JIJ KUNT:

  • Goed Nederlands en Engels spreken en schrijven.
  • Niet wachten om in een dynamische omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is.
  • Goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken. Je bent dan ook een echte teamplayer!

  DIT VERDIEN JIJ

  Jij verdient;

  Een stagevergoeding van 400 euro als je 40 uur per week stage loopt (dit wordt pro rato berekend) en vakantiedagen.

  We dagen je uit om te groeien;

  De Linehub Academy biedt mogelijkheid tot het volgen van verschillende interne trainingen.

  Werken, waar je maar wilt;

  Vanuit ons kantoor op één minuut lopen van Almere Centraal Station of vanuit je eigen huis: wij zorgen ervoor dat je over een laptop beschikt om overal te kunnen werken. We zien je graag meerdere dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

  Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

  We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën. Jouw briljante idee kan wel eens op (inter)nationaal niveau worden doorgevoerd.

  Een dynamische omgeving;

  Je kunt een kijkje in de keuken nemen bij zeven gespecialiseerde marketingbureaus om te ontdekken welke richting je op wilt met jouw carrière.

  Focus op People & Culture;

  Met verschillende initiatieven vanuit ons eigen Linehub Life team verbinden wij onze collega's online en offline. Toffe feesten, uitdagende challenges, een avondje gamen met collega's... niks is te gek en alles is mogelijk!

  Vragen over stage lopen bij Linehub?
  Drop us a line!

  Mylène Jansen
  HR & Recruitment Assistant

  +31 (0)36 548 37 85
  m.jansen@linehub.com

  READY? GO FOR IT!

  Breng jij een lach op het gezicht van onze collega's? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een omgeving waar hard werken en gezelligheid centraal staat? Go for it en overtuig ons ervan dat jij onze nieuwe collega bent!

  WIJ ZIJN LINEHUB

  Linehub is het overkoepelende marketingcollectief bestaande uit Daisycon, Affiliprint, Sovendus, Conversive, New-Media, Trendata en Basebuilder. Als resultaatgedreven online en offline marketeers, maken wij het verschil voor meer dan 1700 klanten in diverse sectoren. Met meer dan 200 nationale en internationale marketing experts, spelen wij in op de behoeften van onze klanten. Wij helpen hen bij het vinden, binnenhalen en binden van de ideale leads.

  Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutels tot ons succes.

  Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We versterken elkaar door samen te werken; met onze collega’s, maar ook met onze partners. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn. Een plek waar er ruimte is voor ontspanning en vermaak tijdens, en na werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, onderzoek, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.