Skip to content

Junior Accountmanager

Almere, Flevoland, NederlandAffiliprint

Functieomschrijving

Groei uit tot een Accountmanager van formaat. Bij ons leer je alles wat je moet weten om in de wereld van unboxing te slagen. En dat bij een bedrijf in ontwikkeling: intussen bereiken we in meer dan 30 landen miljoenen doelgroepen. Dat doen we met een sterke combinatie van performance en branding. En daaraan draag jij straks bij!


Werk dat voor jou werkt.

Jij bent de Junior Accountmanager die weet dat je door samen te werken het beste resultaat behaalt. En die elke dag nog beter wil zijn dan gisteren. Zo maak jij het mogelijk: toevoegen van waarde in de klantrelatie. Jij bent geen doorgewinterde sales-shark. Je werkt altijd vanuit de mens. Dit doe je met plezier en samen met jouw Affiliprint-collega’s. Waar? In een omgeving waar ruimte is voor jou als mens én als professional. Jij wordt meegenomen in het hele proces, bijvoorbeeld door samen met de Key Accountmanager gesprekken te voeren met onze grootste klanten. Eerst beginnen we echt bij het begin. Wij leren je alles wat je moet weten. Uiteindelijk ga jij jouw eigen portfolio opbouwen, klanten bellen en campagnes bedenken. Op jouw manier.


ALS JUNIOR ACCOUNTMANAGER BIJ AFFILIPRINT...

Leer je onder begeleiding van ervaren Accountmanagers tot in de puntjes het sales - en online marketingvak. Je doet ervaring op met de opvolging van warme leads en beoordeelt welk product het best bij de klant past. Ook ondersteun je de Accountmanagers in hun dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het op maat maken van offertes, voorbereiden van presentaties en het opstellen van contracten. Al snel krijg je je eigen klantenlijst waarmee je zelf aan de slag kunt. Dan kan het feestje écht beginnen!

Wij bieden je de mogelijkheid om veel te leren en om je ambities bij ons waar te maken. Wij hebben grote dromen en zetten graag alles in om deze samen met jou te bereiken. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien, hoe snel? Dat bepaal jij.


WAARIN JIJ VERANTWOORDELIJK BENT VOOR:

 • Het meewerken aan grote accounts die onder de Key Accountmanager vallen.
 • Maken van boekingen in het systeem.
 • Schakelen met designers, adverteerders en drukkers zodat alles op tijd binnen is voor de campagne.
 • Oplossen van logistieke problemen bij de levering.
 • Meedenken over geniale campagnes. Natuurlijk samen met jouw team.


Benieuwd naar de klanten waaraan jij straks meewerkt? Denk aan HelloFresh, Uber Eats en Crisp. Later in jouw loopbaan krijg je de kans jouw eigen klanten hieraan toe te voegen.


“Hier ga je niet alleen waardevolle relaties aan met jouw klanten. Ook ervaar ik de relatie met al mijn collega’s als heel waardevol. Even sparren over een campagne óf napraten over het weekend? Er is alle tijd én ruimte voor.”
Adam el Hachimi, Key Accountmanager


WAT WIJ JOU BIEDEN:

 • Wel zo belangrijk; Een bruto salaris tussen €2.300 - €2.500 met 25 vakantiedagen, €2,15 thuiswerkvergoeding per dag, €20,- internetvergoeding per maand, een fietsplan en een pensioenregeling.
 • Focus op people & culture; Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline. Er is ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.
 • Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.
 • Werken waar je maar wilt; Vanuit ons stylish kantoor in Almere, op twee minuten loopafstand van het station of vanuit je eigen huis. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken waar jij wil werken. We zien je graag minstens drie dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!
 • We dagen je uit om te groeien; Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget van €2.500,- en de Linehub Academy bestaande uit interne en externe trainingen.
 • Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces; We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.


Waar je met plezier werkt

We geven waarde – letterlijk. Affiliprint verdeeld waardebonnen, cadeaubonnen en productmonsters via webshops, tijdschriften en kranten. Zo bereiken onze internationale klanten hun prospects op dat positieve moment tijdens het uitpakken van een pakket of het lezen van hun favoriete publicatie. Op elke plaats, op elk moment. Samen met 6 andere labels waaronder Daisycon en Sovendus maken we deel uit van het grotere Linehub-collectief waar in totaal ruim 2.000 ambitieuze talenten werken.

Naast hard werken planten we bomen. Voor elke 1.000 waarde- of cadeaubonnen die we produceren wordt er een boom in Madagaskar geplant. En we maken plezier. Veel plezier met veel collega’s: 100 om precies te zijn. Met elkaar werken we 2 dagen per week vanuit ons Almeerse kantoor én de andere tijd vanaf huis. Als junior accountmanager ben jij een welkome aanvulling voor ons Sales-team. Dit team met 13 professionals maakt het samen mogelijk om schaalbare campagnes van topkwaliteit neer te zetten.

“Dit is een markt die in beweging is als nooit tevoren. Dat biedt enorme kansen voor het salesteam, en die pakken we!"

Ronnie Baur, Director of Operations.


Wat jij meebrengt

Naast sociaal en gedreven ben je het talent dat kijkt naar wat er nog beter kan. Overal en altijd. Verder heb je een ondernemende instelling, leer je graag bij en werk je nauwkeurig. En omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, willen we nog meer. Voor deze functie kan je dan denken aan:

 • Minstens HBO werk- en -denkniveau.
 • Bereidheid om te investeren in jouw toekomst.
 • Ontvankelijkheid voor feedback.
 • Gevoel voor sales en marketing.


OVER LINEHUB

Linehub is het overkoepelende marketingcollectief wat bestaat uit Affiliprint, Basebuilder, Conversive, Daisycon, New-Media, Sovendus en Trendata. Wij geloven dat we samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die we onderling hebben opgebouwd zijn onze key to succes.

Bij Linehub gaan we een stap verder voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de maatschappij. We versterken elkaar door samenwerking; met onze collega's, maar ook met onze partners. We streven naar een bijzondere plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar ruimte is voor ontspanning en plezier tijdens en na het werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.


MAAK ER WERK VAN!

Wil jij werk maken van het uitbreiden van onze grote klantenmarkt? Solliciteer direct naar deze vacature van Junior Accountmanager, wij kijken ernaar uit. Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 5 werkdagen onze reactie. Zien we een match? Dan nodigen we jou uit voor een eerste online gesprek. Allebei enthousiast? We ontmoeten jou graag voor een tweede gesprek op ons kantoor in Almere.


Vragen over de vacature? Schakel gewoon even met Karima Bouazani, onze Corporate Recruiter, via jobs@linehub.com of via +31 (0)6 18 51 23 58. Een WhatsAppje sturen? Dat kan natuurlijk ook.

of