Office Assistant

Solliciteer nu

Office Assistant

Jij wordt blij van een actieve rol waarin je veel schakelt met mensen. Leef je uit in deze veelzijdige functie!

Part-time · Almere (NL)

Werk dat voor jou werkt.
Jij bent de duizendpoot die goed is in zaken regelen, die in plaats van vijf het liefst tien zaken tegelijk oppakt en hierin het overzicht weet te behouden. Dit doe je met veel plezier en in samenwerking met jouw collega's op de Office afdeling. Waar? In een inspirerende werkomgeving waar er ruimte is voor jou als persoon en professional. Je hebt de vrijheid om je bijdrage te leveren en echt wat te betekenen voor jouw collega's.


ALS OFFICE ASSISTANT BIJ LINEHUB...

Is het jouw verantwoordelijkheid om zaken te regelen. Dat begint met het afhandelen van het telefoonverkeer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor relaties en collega’s. Je regelt diverse kantoorzaken zoals een bloemetje voor een collega, een cadeautje bij verjaardagen en je draagt bij aan facilitaire zaken zoals bijvoorbeeld aanpassingen van ons kantoor.

Je begrijpt het, het is een veelzijdige functie. Daarom zoeken wij iemand met een proactieve instelling. In de praktijk schakel je continu tussen een scala aan werkzaamheden. Asana, een handige planningstool, helpt je daarbij.

Als Office Assistant kom je te werken in een team bestaande uit de Office Manager en interieurverzorgster. Samen ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van ons kantoor in Almere. Daarnaast ondersteun je op verzoek onze internationale kantoren. 

JOUW TAKEN:

  • Samen met het facilitaire team zorgen jullie ervoor dat alle facilitaire zaken worden opgepakt: het oplossen van kleine storingen van voorzieningen zoals werkplekken, algemene ruimtes en parkeer- en toegangspassen.

  • Jij zorgt ervoor dat nieuwe collega's voorzien zijn van de juiste benodigdheden zoals laptop en accounts. Hierin werk je nauw samen met het HR team. 

  • Jij zorgt ervoor dat voor collega's op tijd relatiegeschenken en cadeaus worden besteld.

  • Jij zorgt voor het juiste voorraadbeheer van kantoorbenodigdheden, koffie, frisdrank en fruit.

"Als office manager zijn mijn collega's mijn klanten. Mijn dagen wisselen zich af in ad-hoc verzoeken en snelle oplossingen. Ik zit weinig stil, los problemen op en pak klusjes aan voor een altijd veranderende routine. Als je blij wordt van bezig blijven dan haal je in deze rol alle voldoende voldoening uit.'"
- Fleur van Son, Office Manager

WAT BIEDEN WIJ?

Focus op people & culture;

Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline en is er ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.

Niet geheel onbelangrijk;

Een goed salaris exclusief vakantiegeld, 25 vakantiedagen op basis van 40 uur, €2,15 thuiswerkvergoeding per dag, €20,- internetvergoeding per maand, een fietsplan en een pensioenregeling. 

Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.

Benodigdheden;

Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken inclusief reiskostenvergoeding. 

Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

We dagen je uit om te groeien;

Want als jij groeit groeien wij ook..

WAT JIJ MEEBRENGT:

Naast secuur werken ben je het talent dat niet graag stil zit. Ook spreek en schrijf je goed in het Nederlands en kun je je redden in het Engels. En omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, willen we nog meer. Voor deze baan kan je dan denken aan:

  • Jij bent iemand die zelfstandig kan werken en keuzes durft te maken. 

  • Proactief in het oppakken van zaken en denkt oplossingsgericht. 

  • 20 tot 24 uur per week beschikbaar, verdeeld over 3 of 4 dagen.

  • Nauwkeurig in het correct afhandelen van administratieve werkzaamheden.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Een uitgebreide motivatiebrief is niet nodig; wij gaan graag 
met jou in gesprek!