Sales Manager

Solliciteer nu

Sales Manager

Bij Sovendus hebben we flinke groeiambities in België. Jij maakt dat mogelijk met je energieke persoonlijkheid en sales skills.

Full-time · Antwerp (BE)

Meer dan 1.300 Europese partnerwinkels vertrouwen al op onze hoogwaardige e-commerce oplossingen om hun business te verbeteren. Hoe? Door artificial intelligence innovatief te integreren in online marketing. Nu kom jij in het spel: met ideeën, kracht en persoonlijkheid versterk je ons salesteam.

Uitchecken in webshops betekent inchecken in de wereld van digitale vouchers. We hebben het over het betaalproces in webwinkels: Sovendus  vertaalt transacties van webshops naar online bereik voor partners die deelnemen aan dit exclusieve shopping netwerk. Welkom bij het toonaangevende netwerk voor vouchers en voordeelacties!

ALS SALES MANAGER
BIJ SOVENDUS...

Ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en beheren van je eigen klantenportefeuille in België. Je werkt samen met grote namen uit de Europese e-commerce markt. We werken al samen met merken als HelloFresh, Verisure, TUI en Emma. Als je een kick krijgt van het opbouwen van relaties, netwerken en het spotten van kansen, dan is dit een perfecte match.

Elke klant is anders, dus bij Sovendus gaan we voor voorstellen op maat en een persoonlijke aanpak. Jij weet als salesmanager hoe je waarde kunt toevoegen en op basis van de behoefte een passend voorstel kunt doen. Met enthousiasme, een luisterend oor en positieve energie kom je een heel eind. Het is in jouw voordeel dat we internationaal verschillende teams hebben. Je zult hierdoor samenwerking, kennisdeling, veel dynamiek en snelle communicatie ervaren.

Sovendus Benelux is actief in 12 landen met 140 collega's. Sinds 2019 is Sovendus onderdeel van Linehub, een marketingcollectief met 7 labels. In deze rol werk je nauw samen met een van de andere labels genaamd Daisycon. Door deze samenwerking krijg je toegang tot een groot klantenportfolio die profiteren van het netwerk van Sovendus. Het enige wat jij hoeft te doen is de deal sluiten!

JIJ BENT VERANTWOORDELIJK VOOR:

 • Het verbeteren van bestaande verkoopprocessen.

 • Ontwikkeling van nieuwe verkoopstructuren.

 • Marktontwikkeling en productpositionering.

 • Identificeren en acquireren van klanten uit de e-commerce sector in België. Dit omvat leadgeneratie, het opstellen van voorstellen, presentaties, onderhandelingen en het daadwerkelijk sluiten van deals.

 • Je genereert ook extra omzet met cross- en up-selling aanbiedingen aan onze bestaande klanten.

  WAT BIEDEN WIJ?

  Wel zo belangrijk;

  Naast een goede basis salaris krijg je 25 vakantiedagen, een aantrekkelijk bonusprogramma op basis van uncapped commissie, maaltijd- & ecocheques, hospitalisatieverzekering en een pensioenregeling. 

  Focus op people & culture;

  Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline. Er is ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.

  Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

  We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.

  Werken waar je maar wilt;

  Vanuit één van onze kantoren of vanuit je eigen huis. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken waar jij wil werken inclusief flexibele mobiliteitsregeling. We zien je graag minstens drie dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!

  We dagen je uit om te groeien;

  Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget van €2.500,- en de Linehub Academy bestaande uit interne en externe trainingen.

  Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

  We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

  HET TEAM

  Wij werken nauw samen in een open en vrije cultuur waar ieders inbreng waardevol is. We zijn een jong, ambitieus en creatief team. En we zijn trotse foodies. Zo is bijvoorbeeld bijna elke dinsdag tasty tuesday. Dan lunchen we samen en delen we regelmatig onze kookkunsten met elkaar. We werken voor toffe merken vanuit een hippe co-working space in hartje Antwerpen die makkelijk bereikbaar is. Naast het werken op kantoor of thuis, gaan we ook regelmatig naar events en beurzen. We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends. Door ons internationale karakter wordt er veel samengewerkt en wekelijks kennis gedeeld met je collega's. Door onze samenwerking zijn we betrokken en versterken wij elkaar. Teamwork does make the dream work!

  WIJ VRAGEN VAN JOU:

  • Talent voor B2B sales met ongeveer 5 jaar  ervaring in het verkopen van online marketing oplossingen of digitale producten.

  • Aantoonbare ervaring met  het structureren van sales processen.

  • Omgaan met Salesforce en Big Data Tools is een van je skills.

  • Je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. En  je hebt een gedegen technische kennis over het voeren van gekwalificeerde klantgesprekken met performance en affiliate managers bij onze e-commerce partners.

  • Analytische vaardigheden om marktpotentieel in te schatten en de KPI's van partners te beoordelen

  • Je hebt uitstekende presentatievaardigheden, zowel bij de klant op locatie en digitaal.

  • Vlaamse, Franse en Engelse spreek- en schrijfvaardigheden.

  • Je hebt sectorervaring in performance marketing, affiliate marketing of online marketing en je bent in staat om een uitgebreid netwerk van contacten in de Belgische e-commerce sector aan te boren.

   OVER SOVENDUS

   Sovendus is opgericht in 2008 en faciliteert een gesloten netwerk voor webwinkels in het topsegment van de markt. Wij vertalen transacties van webshops naar bereik. Zo helpen we webwinkels om bestaande klanten meer te binden en tegelijkertijd nieuwe klanten te genereren. We bereiken in negen landen maandelijks ruim 2,5 miljoen consumenten nadat zij een aankoop hebben gedaan in een van de aangesloten webwinkels.

   Sovendus Benelux is onderdeel van Linehub - een collectief van marketingbedrijven. Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutel tot ons succes. Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn.

   Meer weten over onze cultuur? Bekijk dan hieronder onze culture video!

    BEN JE ER KLAAR VOOR?

    Klik op de solliciteer nu button en wij gaan graag met jou in gesprek!
    Het sollicitatieproces bestaat uit een eerste online gesprek en een tweede gesprek bij ons op kantoor.

    Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Corporate Recruiter
    Karima Bouazani. Zij is te bereiken via jobs@linehub.com 
    of via +31 (0)6 18 51 23 58. Een whatsappje sturen mag ook!