Sales Manager Stockholm

Ansök nu

Sales Manager Stockholm

Vi på Sovendus har stora tillväxtambitioner i Sverige. Du gör det möjligt med din energiska personlighet och försäljningsförmåga.

Full-time · Stockholm (SE)

Över 1300 europeiska e-handelspartner är anslutna till våra högkvalitativa e-handelslösningar för att förbättra sin verksamhet. Hur? Genom att innovativt integrera artificiell intelligens i online-marknadsföring. Nu kommer du in i bilden: med idéer, kraft och personlighet berikar du vårt försäljningsteam.

Att checka ut i webbshoppar betyder att checka in i världen av digitala erbjudande. Vi pratar om betalningsprocessen i webbshoppar: Sovendus översätter transaktioner från webbshoppar till online-reach för partners som är anslutna till vårt exklusiva shopping nätverk. Välkommen till det ledande nätverket för värdecheckar och erbjudanden!

Som sales manager på Sovendus är du ansvarig för att bygga och hantera din egen kundportfölj. Du kommer att samarbeta med de största namnen på den europeiska e-handelsmarknaden. Vi arbetar redan med varumärken som HelloFresh, Verisure, TUI och Emma. Om du gillar att bygga relationer, nätverka och upptäcka möjligheter är detta en perfekt möjlighet för dig.

Varje kund är unik, så på Sovendus satsar vi på skräddarsydda förslag och ett personligt tillmötesgående. Du vet som sales manager hur du kan öka värdet och ta fram relevanta förslag baserat på kundens behov. Med entusiasm, ett lyssnande öra och positiv energi kommer du långt. Det är till din fördel att vi har olika team internationellt. I din roll som sales manager kommer du att uppleva samarbete, kunskapsdelning, mycket dynamik och snabb kommunikation mellan kollegor.

Sovendus är verksamt i 12 länder med 140 kollegor. Sedan 2019 har Sovendus varit en del av Linehub, en marknadsföringskollektiv med 7 varumärken. I denna roll kommer du att samarbeta nära med ett av de andra varumärkena som heter Daisycon, Affiliprint, Basebuilder, Trendata och Conversive. Genom detta samarbete får du tillgång till en stor kundportfölj som drar nytta av Sovendus nätverk. Allt du behöver göra är att stänga affären!

Dina ansvarsområden... 

 • Förbättra befintliga försäljningsprocesser.
 • Marknadsutveckling och produktpositionering.
 • Identifiering och förvärv av kunder från e-handelssektorn i Sverige och de andra nordiska länderna. Detta inkluderar att generera leads, förbereda offerter, presentationer, förhandlingar och faktiskt avsluta affärer.
 • Du kommer också att generera ytterligare försäljning med korsförsäljning och uppsäljningserbjudanden till våra befintliga kunder i vårt kollektiv.

Vi erbjuder

Nyttigt att veta;

Utöver din grundlön får du 25 semesterdagar, ett attraktivt bonusprogram baserat på obegränsad säljprovision och en tjänstepension

Fokus på människor och kultur;

Med olika initiativ kopplar vi samman våra team online och offline med sociala evenemang som nöje och resor.

Personlig utveckling, påverka;

Vi erbjuder gott om utrymme för personlig utveckling. Vi uppskattar och implementerar dina egna idéer på nationell och internationell nivå.

Arbeta där du vill;

Från vårt kontor i Stockholms alltid livfulla stadskärna, eller hemifrån. Vi ser till att du har allt du behöver för att arbeta där du vill, inklusive flexibla reseupplägg. Vi vill se dig på kontoret minst tre dagar i veckan, vilket är trevligt för att hålla kontakten med kollegorna!

Vi utmanar dig att växa;

Med en årlig personlig utbildningsbudget och Linehub Academy.

Varje utvecklingsbehov är unikt, så är varje process;

Vi ger dig en omfattande introduktion och utbildning av de olika metoderna vi använder.

Teamet

Vi välkomnar dig till en arbetsplats med en tillväxtinriktad inställning, en kort beslutsprocess, AW och Playstation. Vi glömmer aldrig bort att ha roligt på jobbet och vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett internationellt team bestående av kompetenta kollegor och fantastiska personligheter som trivs i en rolig och kreativ miljö. Vi arbetar nära tillsammans i en öppen och fri kultur där alla bidrag är värdefulla. På grund av vår internationella karaktär finns det mycket samarbete och veckovis kunskapsdelning med dina kollegor. Precis som du anser vi att utveckling är mycket viktigt. Så du kan följa talrika kurser eller träning. Vi har en intern Linehub academy, men du kan också dra nytta av externa kurser.

Din profil:

 • Du är en B2B säljtalang med cirka 3 års yrkeserfarenhet av att sälja online-marknadsföringslösningar eller digitala produkter.

 • Att hantera CRM-system som tex. Salesforce och analysera resultat är en av dina färdigheter.

 • Du har branscherfarenhet inom resultatbaserad marknadsföring, affiliate-marknadsföring eller online-marknadsföring och du kan dra nytta av ett omfattande nätverk av kontakter inom den nordiska e-handelssektorn.

 • Långvarig erfarenhet av försäljningsutveckling och strukturering av försäljningsprocesser.

 • Du är intresserad av de senaste utvecklingarna inom online-marknadsföring och har en solid teknisk kunskap om hur man genomför kvalificerad dialog med performance- och affiliate-manager med våra e-handelspartners.

 • Analytiska färdigheter för att bedöma marknadspotential och granska partners KPI:er.

 • Du har utmärkta presentationsfärdigheter både personligen framför kunden och med hjälp av fjärran företagskommunikationsverktyg.

 • Du talar och skriver flytande svenska och engelska är ett plus

  Om Sovendus

  Sovendus grundades 2008 och möjliggör ett slutet nätverk för webbshoppar i toppsegmentet av marknaden. Vi förvandlar transaktioner från webbutiker till räckvidd. På så sätt hjälper vi webbshoppar att öka lojaliteten hos sina befintliga kunder samtidigt som de genererar nya kunder. Vi når över 2,5 miljoner konsumenter i nio länder varje månad efter att de har gjort ett köp i en av de anslutna webbshopparna.

  Sovendus är en del av Linehub - en samling av marknadsföringsföretag. Vi tror att tillsammans är vi mer än summan av våra delar. Vår starka interna kultur och de relationer vi har skapat mellan oss är nyckeln till vår framgång. På Linehub går vi långt för dig, för varandra, för våra partners och för samhället i stort. Vi strävar efter att skapa en extraordinär plats där du kan vara dig själv.


   Är du redo?

   Klicka på knappen Ansök nu så möter vi dig gärna!
   Ansökningsförfarandet består av en första introduktion och en andra intervju på vårt kontor.

   För frågor om den lediga tjänsten, vänligen kontakta Corporate Recruiter
   Karima Bouazani. Hon kan nås på jobs@linehub.com
   eller på +31 (0)6 18 51 23 58. Du kan också skicka ett WhatsApp-meddelande!