Senior Digital Performance Marketeer

Solliciteer nu

Senior Digital Performance Marketeer

Ready for your next big step?

Full-time · Hengelo (NL)

De reden waarom jij deze vacature bekijkt is waarschijnlijk omdat jij er klaar voor bent om de volgende stap te zetten in je carrière. Idealiter in een resultaat gedreven omgeving waar je skills en kennis binnen digital marketing optimaal wordt benut en je elke dag weer wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf en anderen te halen.

Dat komt goed uit want bij New-Media zijn wij wegens groei toe aan jouw komst!

ALS SENIOR DIGITAL PERFORMANCE MARKETEER BIJ NEW-MEDIA...

Draag jij bij aan de serieuze groeiambitie van onze (internationale) klanten.
Jij bent verantwoordelijk voor de vertaling van klantdoelstellingen naar succesvolle digital marketing campagnes. Door campagnes blijvend te analyseren, traffic en visitor insights te monitoren, optimaliseer jij de customer journey zodat vooraf vastgestelde doelen behaald kunnen worden. Dit doe je in een team van junior en medior digital marketeers die tevens bij jou terecht kunnen als sparringpartner.

Door jouw kennis begrijp jij als geen ander onder welke randvoorwaarden je dit soort doelen realiseert. Jij neemt je klanten mee in wat je aan het doen bent, waarom je bepaalde keuzes maakt en hoe jouw aanpak bijdraagt aan het realiseren van doelstellingen.

Binnen New-Media (onderdeel van Linehub) worden wij gedreven door data. Wij geloven dat we het succes van organisaties en mensen kunnen vergroten door data-gedreven inzichten te vertalen naar concrete toepassingen op het gebied van organisatie- en marketingstrategie. Dankzij onze unieke tool verzamelt en analyseert New-Media big data om de behoeftes, interesses en het gedrag van een doelgroep inzichtelijk te maken.

JIJ BENT VERANTWOORDELIJK VOOR:

 • Succesvol uitvoeren, uitbouwen en managen van campagnes via bijvoorbeeld: Google, Display marketing, marketplaces, Facebook en Instagram.

 • Schrijven van voorstellen, verbeteradviezen en heldere rapportages.

 • Inhoudelijk adviseren van klanten over hoe je verdere groei kunt realiseren en wat daarvoor precies nodig is qua kanalen en campagnes.

 • Continue doorvoeren van campagne optimalisaties en analyseren van visitor insights waarbij je werkt met onder andere Google Tag Manager en Google Analytics.

 • Het verder uitwerken en toepassen van projectplannen obv je eigen analyses.

 • Je denkt mee in de strategie om digital marketing op te zetten of te optimaliseren.

 • Junior en Medior collega's coachen en voorzien van feedback.

  WAT BIEDEN WIJ?

  Wel zo belangrijk;

  Naast een goed salaris  
  ontvang je 25 vakantiedagen en een pensioenregeling.

  We dagen je uit om te groeien;

  Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget en de Linehub Academy.

  Tech;

  Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken inclusief reiskostenvergoeding. In overleg is flexibel thuiswerken ook mogelijk.

  Focus op people & culture;

  Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline en is er ruimte voor gezelligheid op epic feestjes, borrels en uitjes.

  Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

  We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

  Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; 

  We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.

  HET TEAM

  Je komt terecht in een betrokken en resultaatgerichte team van data-analisten, CRO specialisten en (digital) marketing specialisten. New-Media is gevestigd aan het High Tech Systems Park in Hengelo. Ons kantoor is een combinatie van relaxte en trendy werkplekken, open ruimtes en glazen vergaderruimtes inclusief whiteboard muren en data screens.

  Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer voor brainstormsessies en vergaderingen. Het geeft ons veel energie om onze klanten te mogen ontvangen en te laten zien hoe goed wij zijn. In je pauze kun je los gaan op al het lekkers in de bedrijfskantine of een wandeling maken door het park om weer op te laden.Naast het samenwerken vinden wij het belangrijk dat jij van de juiste kennis wordt voorzien en jezelf blijft ontwikkelen. Binnen New-Media doen we daarom regelmatig aan kennisdeling en het volgen van trainingen. Wij geloven dat teamwork does make the dream work. Hierom investeren wij veel in het team én in jou als persoon om nog beter te worden dan we al zijn.

  WIJ VRAGEN VAN JOU:

  • Minimaal 5 jaar ervaring met  SEA, SEO, Social Ads en Google Analytics.

  • Je bent vertrouwd met het werken aan CPS, CPL, ROI, ROAS.

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Het kunnen interpreteren van data en dit omzetten naar de juiste acties.
   Je wordt net als ons wild van data!

  • Je denkt in oplossingen en pakt zaken proactief op.

  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels  

   OVER NEW-MEDIA

   De missie van New-Media: organisaties succesvol maken door inzichten uit big data te vertalen naar prestatieverbetering. New-Media is dé specialist in data-gedreven online marketing.

   New-Media is onderdeel van Linehub - een collectief van marketingbedrijven.

   Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutels tot ons succes. Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn.

    BEN JE ER KLAAR VOOR?

    Een uitgebreide motivatiebrief is niet nodig; wij gaan graag 
    met jou in gesprek!