Studentermedhjælper Affiliate Marketing

Ansøg nu

Studentermedhjælper Affiliate Marketing

Studentermedhjælper til nordisk affiliate bureau søges, med opstart hurtigst muligt (10-15 timer ugentligt)

Part-time · Aarhus (DK)

Hos Daisycon arbejder vi med performancebaseret marketing og hjælper virksomheder med at nå deres mål via affiliate markedsføring og ideen om ‘no cure - no pay’, hvor vi samarbejder med nogle af de største nordiske og europæiske webshops i dag.

Daisycon er en del af Linehub - et kollektiv af marketingskabere med mere end 200 online specialister. Vi tilbyder vores services på tværs af hele Europa med kontorer i flere lande, heriblandt Holland, Belgien, Tyskland, samt Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Du kommer som studentermedhjælper hos Daisycon til at være en del af vores nordiske team, som holder til i Mejlgade i hjertet af Aarhus, og du bliver en del af temaet, hvor der er fuld fart på.  

Vi tilbyder

Daisycon Nordics tilbyder en arbejdsplads i en international virksomhed med mulighed for at være med til at forme dine egne opgaver. Du kommer til at arbejde tæt med vores Campaign Coordinator, og du får derfor en masse ansvar og grundig oplæring.

Tonen på kontoret er uformel, og du bliver en del af et ungt team. Du kan, udover arbejdsopgaverne, også glæde dig til firmaarrangementer og sociale events, da fællesskab på arbejdspladsen er noget, vi vægter højt.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider på mellem 10 og 15 timer ugentligt, som kan tilpasses, så de passer ind med din undervisning. Hvis du giver den gas og gør et godt stykke arbejde, vil der være mulighed for fastansættelse efter endt uddannelse.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet:

 • Projektledelse af kampagner i tæt samarbejde med vores Campaign Coordinator
 • Dialog med nye og eksisterende annoncører på e-mail og telefon
 • Teknisk opsætning internt og eksternt
 • Bindeled mellem afdelinger både nordisk og internationalt
 • Diverse interne ad hoc opgaver

  Hvad ellers?

  Fokus på Mennesker og Kultur;

  Vi connecter med vores kolleger, både online og offline, med diverse initiativer fra vores eget Linehub Life team. Fede fester, sjove udfordringer, restaurantbesøg og mere, sammen med kollegerne, er en del af Linehubs DNA. Intet er for vildt, og alt er muligt!

  Personlig udvikling, gør en forskel; 

  Vi tilbyder meget plads til både personlig og professionel udvikling. Dine idéer og forslag er på lige fod med alle andres, og vil altid blive taget serøst. Du vil derfor have mulighed for at påvirke virksomheden både på vores kontoret og på tværs af Linehub.

  Arbejd fra kontoret eller hjemmefra;

  Om du vil arbejde fra vores kontor i Mejlgade, Aarhus, eller om du vil arbejde hjemmefra, er helt op til dig selv. Vi foretrækker naturligvis at du, som start, er på kontoret så meget som muligt, så du kan komme tættere på dine kolleger.

  Vi udfordrer dig til at vokse;

  Linehub Academy giver dig mulighed for at deltage i diverse interne kurser, Hvor du vil lære alt om online markedsføring.

  Alle spørgsmål er forskellige og det samme er alle processer;

  Vi sørger for at du får en grundig introduktion or forklaring af de forskellige metoder og processer, som vi gør brug af.

  Om dig:

  Vi har ikke et krav til en specifik uddannelse, men det vil være en fordel, hvis du har fag indenfor kommunikation, marketing, digital marketing eller e-handel.

  Vi forventer, at du har mod på at tage ansvar, kan arbejde selvstændigt og at du er en god kommunikatør, da mange af dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af ekstern og intern kommunikation i virksomheden på både på dansk og på engelsk (mundtligt og skriftligt).

  En fordel vil ligeledes være, at du har en forståelse for de nordiske sprog (norsk og svensk).

  Det er en stor fordel at du har en teknisk viden/interesse, at du kan arbejde med HTML-kodning samt CMS systemer, GTM mm. 

   Spørgsmål omkring stillingen? Send en mail eller giv et kald!

   Amer Rekovic
   Partner Manager

   +45 31 70 20 86
   a.rekovic@daisycon.com

   Er du interesseret?

   Passer dine kvalifikationer til stillingen, og synes du det lyder spændende? Så hører vi meget gerne fra dig. Send din ansøgning samt CV til Amer Rekovic på a.rekovic@daisycon.com.

   Har du spørgsmål til stillingen, skal du være velkommen til at ringe på tlf. +45 31 70 20 86.

   Du kan læse mere om Daisycon og affiliate markedsføring på vores hjemmeside.

   Opstart er hurtigst muligt og vi kalder løbende til samtale og lukker stillingsopslaget, når vi har fundet den rette til stillingen.