Linehub - Business Development Manager
Overslaan naar content

Business Development Manager

 • Almere, Flevoland, Nederland
Linehub

Functieomschrijving

Business Development Manager (BDM) bij Linehub: Ontwikkel strategieën voor klantgroei en versterk klantrelaties


Werk dat voor jou werkt.

Jij bent de Business Development Manager die weet dat je door cross-selling een krachtig middel in handen hebt om een grotere business impact te maken op klantdoelstellingen. Zo maak jij het mogelijk: door jouw kennis en overtuigingskracht weet je hoe je de synergie tussen onze diverse marketingdiensten optimaal benut zodat dit de grootst mogelijke toegevoegde waarde heeft voor onze klanten.

Dit doe je met plezier en samen met jouw Linehub-collega’s. Waar? In een internationale omgeving waar ruimte is voor jou als mens én als professional. Dit ervaar je bijvoorbeeld door flexibel te werken, of het nu thuis is of vanaf ons kantoor in Almere. Je krijgt de vrijheid om je werk op jouw manier in te richten, waarbij eigen inbreng een belangrijke rol speelt.
Linehub is een groep van 7 gespecialiseerde marketing agencies, waaronder Affiliprint, Basebuilder, Conversive, Daisycon, New-Media, Sovendus en Trendata. Deze agencies dragen met hun eigen offline of online marketingoplossingen bij aan het succes van haar partners om groeidoelstellingen te behalen.


ALS BDM BIJ LINEHUB..

Speel je een centrale rol in het bijdragen aan de groeidoelstellingen van klanten, onze agencies en Linehub als geheel. Het hoofddoel van deze functie is het introduceren van onze diverse marketing services bij bestaande klanten. Jij bent een sterke gesprekspartner. Een doortastende consultant die op strategisch, tactisch en operationeel niveau gesprekken voert. Met jouw kennis van marketing verbindt je de juiste marketingoplossingen aan de juiste doelstellingen. Kortom: jij helpt mee om voorstellen te ontwikkelen met services die het meest zijn uitgelijnd op wat een klant wil bereiken. De focus ligt op het strategisch inzetten van verschillende services, waaronder Affiliate Marketing, Insert Marketing, Activatie, Check-out Marketing, Online Marketing, Data-inzichten en Conversie-optimalisatie. 

In deze rol werk je nauw samen met de Group Director Business Development en mensen binnen alle marketing agencies. Samen ontwikkel je marketingstrategieën en geef je richting aan onze positionering als collectief.

De rol van BDM is uitdagend en vormbaar, gezien de samenwerking met meerdere stakeholders. Dit geeft de kans om de organisatie vorm te geven en bij te dragen aan de ambitie om een leidende positie in Europa te verkrijgen.


WAAR JIJ VERANTWOORDELIJK BENT VOOR:

 • Ontwikkelen en uitvoeren van projecten die de commerciële groei van Linehub verder bevorderen.
 • Adviseren van klanten over passende marketingoplossingen.
 • Afstemming met de verschillende agencies om commerciële trajecten effectief op te starten en te begeleiden, wat binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied valt.
 • Samenwerking met diverse afdelingen, waaronder marketing, om Linehub prominent op de kaart te zetten.
 • Het aangaan van strategische partnerships om de groei van Linehub te stimuleren.

"Niets motiveert me meer dan het besef dat onze inspanningen een tastbare bijdrage leveren aan de richting die ons bedrijf opgaat. Als er een uitdagend doel is en we willen het proberen, dan ben ik meteen gemotiveerd. Het drijft me om deel te nemen aan die uitdaging en daar sturing aan te geven. Ik wil de wedstrijd winnen. "Ik geloof volledig in wat we doen en weet dat we de doelstellingen als groep gaan bereiken."
- Martijn Zoetebier, Group Director Business Development

WAT WIJ JOU BIEDEN:

 • Niet geheel onbelangrijk; Een goed salaris inclusief bonusregeling, met 25 vakantiedagen, €2,35 thuiswerkvergoeding per dag, €20,- internetvergoeding per maand, een fietsplan en een pensioenregeling.
 • Focus op people & culture; Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline en is er ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.
 • Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.
 • Werken, waar je maar wilt; Vanuit ons stylish kantoor op één minuut lopen van Almere Centraal Station of vanuit je eigen huis: wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken waar jij wil werken inclusief flexibele mobiliteitsregeling. We zien je graag minstens één dag per week op kantoor, wel zo gezellig!
 • We dagen je uit om te groeien; Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget en de Linehub Academy.
 • Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces; We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.


Waar je met plezier werkt

Binnen het BDM team draait werken om de kracht van het grotere Linehub collectief. In ons team staat groei centraal. Van jezelf, je klanten en de organisatie. Groeien doen we tenslotte samen. We vormen een hechte gemeenschap waarin we elkaar ondersteunen en blijven inspireren. Ons team is een mix van diverse interesses. Janinke is het hart van gezelligheid en schrijft tevens voor de lokale krant, waardoor ze graag verhalen deelt. Esmee brengt energie met haar liefde voor sport en festivals. Robert is weer gek op koken en reizen. En Martijn is gepassioneerd over marketing, sales en strategische gesprekken.

Wij communiceren eerlijk en direct met elkaar, staan open voor feedback en vinden het belangrijk om onszelf continu te blijven ontwikkelen. Het liefst doen wij dit met een gezonde dosis humor en positiviteit.
Daarnaast omarmen we bij Linehub ons eigen event team genaamd Linehub Life. dat regelmatig leuke activiteiten organiseert om het fun element te behouden. Of het nu gaat om gezellige borrels, gameavonden, sportieve uitdagingen of creatieve workshops, er is altijd wel iets te beleven en te genieten. Wij geloven sterk in de waarde van een goede balans tussen werk en plezier, omdat dit de kern is van een positieve werkcultuur.


Wat jij meebrengt

Naast jouw communicatieve skills en gedrevenheid ben je het talent dat kansen weet om te zetten naar acties. Verder heb je een ondernemende instelling, en weet je mensen in beweging te krijgen. En omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, willen we nog meer. Voor deze functie kan je dan denken aan:

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring waarbij relatiebeheer centraal staat. Bij voorkeur in een marketing- of mediabureau, waarbij inzicht in diensten aan klanten leveren cruciaal is.
 • Focus op het behalen van meetbare resultaten en het nastreven van vooraf gestelde doelen.
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en schrift.
 • Ervaring in het managen van projecten.
 • Jij hebt een netwerk van contacten en relaties met adverteerders.


OVER LINEHUB

Linehub is het overkoepelende marketingcollectief wat bestaat uit Affiliprint, Basebuilder, Conversive, Daisycon, New-Media, Sovendus en Trendata. Wij geloven dat we samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die we onderling hebben opgebouwd zijn onze key to succes.

Bij Linehub gaan we een stap verder voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de maatschappij. We versterken elkaar door samenwerking; met onze collega's, maar ook met onze partners. We streven naar een bijzondere plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar ruimte is voor ontspanning en plezier tijdens en na het werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.


MAAK ER WERK VAN!

Wil jij werk maken van jouw expertise op het gebied van klantrelaties uitbreiden? Solliciteer direct naar deze vacature van Business Development Manager, wij kijken er naar uit. Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 5 werkdagen onze reactie. Zien we een match? Dan nodigen we jou uit voor een eerste online gesprek. Allebei enthousiast? We ontmoeten jou graag voor een tweede gesprek op ons kantoor in Almere.

Vragen over de vacature? Schakel gewoon even met Karima Bouazani, onze Corporate Recruiter, via jobs@linehub.com of via +31 (0)6 18 51 23 58. Een WhatsAppje sturen? Dat kan natuurlijk ook.

of