Linehub - Junior CRM Marketeer
Overslaan naar content

Junior CRM Marketeer

 • Almere, Flevoland, Nederland
Linehub

Functieomschrijving

Junior CRM Marketeer bij Linehub: Met jouw passie voor data krijg jij volop de kans om te innoveren en nieuwe ideeën uit te voeren.


Werk dat voor jou werkt.

Jij bent de gemotiveerde marketeer die klaar is voor een duik in het diepe. Jij maakt het waar door met jouw nauwkeurigheid de kwaliteit van data en processen binnen ons CRM systeem HubSpot te bewaken en te onderhouden. Dit doe je met veel met plezier en gedrevenheid in een omgeving waar ruimte is voor jou als persoon en als professional. Je krijgt volop de kans om te innoveren en nieuwe ideeën uit te voeren.


Bij Linehub werken we samen met verschillende labels, waaronder Affiliprint, Basebuilder, Conversive, Daisycon en ons overkoepelende merk Linehub. Als onderdeel van het marketingteam bij Linehub ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen, optimaliseren en analyseren van onze labels en gedeelde afdelingen. Samen met sales en accountmanagement zorg je voor afstemming van het gebruik van HubSpot binnen onze organisatiedoelen. Je zet geautomatiseerde workflows op, onderhoudt leads, ondersteunt e-mailcampagnes en verbetert klantbetrokkenheid. HubSpot vormt de technologische basis van onze organisatie en levert een schat aan data over al onze labels, klanten, marketing en partners. Deze gegevens worden omgezet in bruikbare inzichten om campagneprestaties te verbeteren en ons verkoopproces te optimaliseren.

Als Junior CRM Marketeer bij Linehub krijg je de kans om de ins en outs van marketing en bedrijfsprocessen te leren. Je wordt wegwijs gemaakt in Hubspot én je werkt samen met diverse teams en kantoren vanuit heel Europa. Ervaring met Hubspot of een vergelijkbaar platform zoals Salesforce is een sterke pré. Heb je hier geen ervaring in?  Dan horen we graag hoe jij in staat bent om nieuwe kennis en gebruik van tools snel eigen te maken.

ALS JUNIOR CRM MARKETEER BIJ LINEHUB..

Speel je een belangrijke rol in het optimaliseren van onze marketingprocessen. Met behulp van het HubSpot-platform zorg je voor efficiëntie en een vlekkeloze uitvoering van onze marketingcampagnes. 

Je wordt een van de interne aanspreekpunten voor HubSpot en verzorgt trainingen en ondersteuning aan collega's over alle functies en mogelijkheden van HubSpot. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en doet aanbevelingen voor verbetering. We bieden je de nodige middelen en coaching zodat jij jezelf kunt ontwikkelen.  Je rapporteert in deze rol aan Hoofd Marketing Operations.

JOUW TAKEN:

 • Ondersteuning bieden bij de implementatie en optimalisatie van CRM-strategieën voor onze klanten.
 • Assisteren bij het beheren en analyseren van klantgegevens om gepersonaliseerde marketingcampagnes te ontwikkelen.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van marketing automation workflows binnen HubSpot.
 • Rapporteren aan de Head of Marketing Operations en nauw samenwerken met andere teams binnen het bedrijf.

"Als processen en data je energie geven, zul je hier enorm enthousiast van worden. We zijn een energiek en innovatief bedrijf, dus met jouw input kunnen we alle kanten op gaan".
- Bas Weiler, Group Marketing Director


WAT WE JOU BIEDEN:

 • Wel zo belangrijk; Een goed salaris met 25 vakantiedagen, €2,35 thuiswerkvergoeding per dag, €20,- internetvergoeding per maand, een fietsplan en een pensioenregeling. Ook bieden wij ongelimiteerd gebruik aan van Open-Up; een online platform voor mentaal welzijn.
 • Focus op people & culture; Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline. Er is ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.
 • Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.
 • Werken waar je maar wilt; Vanuit ons gezellige kantoor in Almere en vanuit je eigen huis. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt.
 • We zien je graag een tot drie dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!
 • We dagen je uit om te groeien; Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget van €2.500,- en de Linehub Academy bestaande uit interne en externe trainingen.
 • Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces; We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.


Waar je met plezier werkt.

Het Marketing team bestaat met zeven collega's uit een diverse groep professionals met verschillende achtergronden en disciplines. We geloven sterk in inclusiviteit en diversiteit, omdat dit zorgt voor verschillende perspectieven en ideeën. Wij communiceren eerlijk en direct met elkaar, staan open voor feedback en vinden het belangrijk om onszelf continu te blijven ontwikkelen. Het liefst doen wij dit met een gezonde dosis humor en positiviteit. Wij zijn trots op ons werk en laten dat ook graag zien.


Daarbij willen we graag benadrukken dat ons team veel ruimte biedt voor ontspanning en werkplezier. Zo zijn Lisanne en Indy in hun vrije tijd gek op foto's maken en dit passen zij ook toe op kantoor en onze events. Shayra staat in haar vrije tijd graag in de kickboxring, Rémy vind je aan de klimwand en Dave is waarschijnlijk druk aan het trainen voor de volgende marathon. Wat je interesse ook is en waar je dan ook je energie van krijgt, binnen het Marketing team is er plek voor iedereen.


Daarnaast organiseert ons eigen Linehub event team, Linehub Life, regelmatig activiteiten om het fun aspect te blijven stimuleren. Van gezellige borrels en gamenightts tot sportieve uitdagingen en creatieve workshops, er is altijd wel iets te beleven. We geloven dat een goede balans tussen werk en plezier essentieel is voor een positieve werkcultuur.

Wat jij meebrengt

Naast jouw proactieve houding en analytische skills, kun je goed zelfstandig én in teamverband werken. Jij weet je team op de hoogte te brengen en je collega's betrokken te houden. En omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, willen we nog meer. Voor deze functie kan je dan denken aan:

 • Een afgeronde HBO-opleiding in een relevant vakgebied, zoals Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Master Digital Driven Economics, International Business of Economie en Management.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
 • Je  werkt graag nauwkeurig en je hebt oog voor detail.


OVER LINEHUB


Linehub is het overkoepelende marketingcollectief wat bestaat uit Affiliprint, Basebuilder, Conversive, Daisycon, New-Media, Sovendus en Trendata. Wij geloven dat we samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die we onderling hebben opgebouwd zijn onze key to succes.


Bij Linehub gaan we een stap verder voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de maatschappij. We versterken elkaar door samenwerking; met onze collega's, maar ook met onze partners. We streven naar een bijzondere plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar ruimte is voor ontspanning en plezier tijdens en na het werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.MAAK ER WERK VAN!


Wil jij werk maken van jouw interesse op het gebied van CRM, marketing en data Solliciteer direct naar deze vacature van Junior CRM Marketeer, wij kijken er naar uit. Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 5 werkdagen onze reactie. Zien we een match? Dan nodigen we jou uit voor een eerste online gesprek. Allebei enthousiast? We ontmoeten jou graag voor een tweede gesprek op ons kantoor in Almere.


Vragen over de vacature? Schakel gewoon even met Karima Bouazani, onze Corporate Recruiter, via jobs@linehub.com of via +31 (0)6 18 51 23 58. Een WhatsAppje sturen? Dat kan natuurlijk ook.


of