Overslaan naar content

Junior Relationship Manager

Almere, Flevoland, NederlandDaisycon

Functieomschrijving

Jij helpt jouw partners groeien. Dit doe je in een team van sportfanaten, muziekmakers en foodies waarbij sociaal contact en persoonlijke groei centraal staat.

Werk dat voor jou werkt.

Jij  gaat voor het beste online resultaat met onze publisher partners. Dat zijn nu al 30.000 grote internationale publishers die jij weer matched met de adverteerders in ons netwerk. Samen met jouw collega's haal je zoveel mogelijk uit onze publisher partners en ben je verantwoordelijk voor de groei van de grootste publishers in ons netwerk. Ze noemen jou ook wel een accountmanager minus het sales aspect.
Dit doe je met plezier in een divers team van 5 collega’s die dagelijks werken aan dezelfde missie. Je bent vooral in contact met grote websites als Tweakers, Kieskeurig en Acties.nl. Ook ben je in contact met agencies als Linkpizza voor influencer marketing. Naast het werken is er veel ruimte om te leren en te ontspannen. We nodigen je alvast uit voor een potje tafelvoetbal of een interessante workshop over Influencer Marketing.


ALS JUNIOR RELATIONSHIP MANAGER BIJ DAISYCON...

Zet je jouw commerciële skills in om kansen met onze partners te spotten en te adviseren bij onze klanten. Hierin fungeer je als spil tussen onze publishers en adverteerders. Binnen affiliate marketing worden producten en diensten van adverteerders zoals Lexa, OHRA, Dille & Kamille en Mart Visser gepromoot door tal van publishers. Met 30.000 actieve publishers die aangesloten zijn in ons netwerk zijn wij één van de grootste affiliate netwerken in Europa. Denk je nu: wat is affiliate óf heb je er nog weinig ervaring mee? Geen zorgen, wij nemen je onder onze vleugels, zodat je al snel up to speed bent!


Publishers (zoals blogs, influencers, vergelijkers of e-mail publishers) ontvangen een commissie voor elke online conversie. Wij leggen binnen Daisycon de connecties tussen deze partijen. Het is jouw taak om passende adverteerders te matchen aan de publisher. Hierin is het bouwen van een langetermijnrelatie met de publisher van groot belang. Naast het leggen van connecties streef jij continu naar betere resultaten. Dit doe je door analytisch te werk te gaan met bijvoorbeeld prestatie-analyses om nog meer groeimogelijkheden te ontdekken.

Het beheren van publishers is een verantwoordelijkheid, maar a piece of cake voor jou. Jij bent namelijk van nature een relatiemanager. Hierdoor kun jij makkelijk sparren met jouw netwerk van klanten en bouw je een goede band met ze op. Naast het onderhouden van je relatie met bestaande klanten, probeer je deze relaties uit te bouwen of ga je proactief op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Daarnaast bezoek je publishers op locatie of neem je ze gezellig mee uit lunchen. Dat bonnetje zien we later wel!


WAAR JIJ VERANTWOORDELIJK BENT VOOR:

 • Structureel contact onderhouden met publishers;
 • Troubleshooting bij technische vragen;
 • Doelstellingen bepalen met partners;
 • Nieuwe mogelijkheden bekijken om jouw netwerk van publishers uit te breiden;
 • Analyseren van statistieken om nieuwe doelstellingen vast te stellen;
 • Adviseren over nieuwe advertentiemogelijkheden;
 • Grapjes maken op de werkvloer.

"Het geeft mij energie dat er veel nieuwe projecten voor het oprapen liggen. Hierdoor zijn er mogelijkheden voor professionele en persoonlijke groei. Samen groeien met onze partners waarin je veel sociale contacten moet leggen en samen werkt aan de partnership, is waar ik óók veel energie uit haal. Dat je de cijfers bekijkt aan het einde van een kwartaal en denkt: ik heb meegewerkt aan hun groei! Het is een beetje als een plant; hoe meer aandacht je ze geeft, hoe harder ze groeien!"

- Jarmo Matitahatiwen, Team Lead Publisher Management Daisycon

WAT WIJ JOU BIEDEN:

 • Wel zo belangrijk; Een salaris tussen Є2.400- Є2.600 op basis van 40 uur en afhankelijk van je werkervaring. 25 vakantiedagen, een bonusregeling, pensioenregeling, winstdeling, thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding, een fietsplan en een pensioenregeling. Ook bieden wij ongelimiteerd gebruik aan van Open-Up; een online platform voor mentaal welzijn.
 • We dagen je uit om te groeien; Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget en de Linehub Academy.
 • Werken, waar je maar wilt; Vanuit ons stylish kantoor in Almere, op twee minuten loopafstand van het station of vanuit je eigen huis. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken waar jij wil werken. We zien je graag minstens drie dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!
 • Persoonlijke ontwikkeling, maak impact;  We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.
 • Focus op people & culture; Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline.
 • Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces; We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.


Waar je met plezier werkt

De kans is groot dat je al eens met Daisycon in aanraking bent geweest. Gewoon, zonder dat je het doorhad. Wij registreren namelijk zo'n anderhalf miljoen kliks en 15.000 transacties. Elke dag weer. Dit maakt Daisycon tot een van de grootste performance based marketingnetwerken van Nederland. We zijn actief door heel Europa. Samen met 6 andere labels waaronder Affiliprint en Sovendus maken we deel uit van het grotere Linehub-collectief waar in totaal ruim 200 ambitieuze talenten werken.


Binnen Daisycon werk je nauw samen met collega's van Sales en Affiliate Marketing. We jagen hier dezelfde doel na; groei realiseren voor onze partners. Zo is er regelmatig overleg om campagnes en nieuwe invalshoeken te bespreken. Bij Daisycon zijn alle campagnes ingedeeld in zogenaamde channels zoals Retail, Dating en Finance. Jij bent, samen met jouw team, verantwoordelijk voor meerdere campagnes en publishers binnen één van deze channels. Binnen jouw team staat gezelligheid en ontwikkeling centraal. Er liggen namelijk meerdere kansen voor het grijpen. Er is veel ruimte voor initiatieven, nieuwe ideeën en opstarten van projecten. Wie niet waagt wie niet wint!


Wat jij meebrengt

Naast proactief en gedreven ben je iemand die van nature een netwerker is. Ook spreek en schrijf je goed in het Nederlands en in het Engels. En omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, willen we nog meer. Voor deze functie kan je dan denken aan:

 • Talent om te handelen en denken vanuit de klant.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een rol waar relatiebeheer centraal stond.
 • HBO werk- en -denkniveau.
 • Vermogen om commerciële kansen te herkennen.


OVER DAISYCON

Daisycon is één van Nederlands' grootste performance based marketingnetwerken en actief door heel Europa. Je bent waarschijnlijk al wel eens met ons in aanraking geweest zonder dat je het doorhad. Wij registreren namelijk dagelijks zo'n anderhalf miljoen kliks en 15.000 transacties.

Daisycon is onderdeel van Linehub - een collectief van marketingbedrijven. Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutels tot ons succes. Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn.


MAAK ER WERK VAN

Wil jij werk maken van het laten groeien van onze partners door inzet van affiliate campagnes? Solliciteer direct naar deze vacature van Junior Relationship Manager, wij kijken ernaar uit. Na jouw sollicitatie ontvang je binnen vijf werkdagen onze reactie. Zien we een match? Dan nodigen we jou uit voor een eerste online gesprek. Allebei enthousiast? We ontmoeten je graag voor een tweede gesprek op ons kantoor in Almere.


Vragen over de vacature? Schakel gewoon even met Karima Bouazani, onze Corporate Recruiter, via jobs@linehub.com of via +31 (0) 6 18512358. Een WhatsAppje sturen? Dat kan natuurlijk ook.

of