Linehub - Junior Sales Consultant
Overslaan naar content

Junior Sales Consultant

 • Almere, Flevoland, Nederland
Affiliprint

Functieomschrijving

Groei uit tot een Sales Consultant van formaat. Bij ons leer je alles wat je moet weten om in de wereld van insert marketing te slagen. En dat bij een bedrijf in ontwikkeling: intussen bereiken we in meer dan 30 landen miljoenen huishoudens. Dat doen we met een sterke combinatie van performance en branding. En daaraan draag jij straks bij!


Werk dat voor jou werkt.

Jij bent de Junior Sales Consultant die elke dag beter wil zijn dan gisteren. Zo maak jij dit mogelijk: door proactief leads op te volgen, sterke klantrelaties op te bouwen en zelf acquisitie te plegen om nieuwe partnerships aan te gaan met adverteerders, zoals webshops. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht zorg je ervoor dat insert marketing een essentieel onderdeel wordt in de marketingmix van nieuwe partners.

Waar? In een omgeving waar ruimte is voor jou als mens én als professional. Je krijgt de kans om te groeien en je ambities waar te maken binnen een internationale werkomgeving waarin samenwerking en plezier hand in hand gaan met het behalen van resultaten.

ALS JUNIOR SALES CONSULTANT BIJ AFFILIPRINT...

Krijg je onder begeleiding een grondige training in sales en insert marketing. Na je inwerkperiode krijg je elke twee weken een coachingsessie van jouw buddy. Hierin worden verschillende vraagstukken binnen acquisitie behandeld. Je leert contact leggen met potentiële adverteerders en ondersteunt de Head of Sales, die ook jouw buddy is, met haar dagelijkse werkzaamheden. Samen help je nieuwe adverteerders succesvol te zijn en hun doelstellingen te behalen. Binnen het team denkt men actief met je mee over de strategie, dus je staat er niet alleen voor. Vanaf het eerste contactmoment tot een succesvolle aftersales ben jij verantwoordelijk voor jouw klanten. Sales wordt voornamelijk gedaan door te bellen, en ook via e-mail en LinkedIn. De combinatie van deze benaderingen maakt het sterk. Wij hebben grote dromen en streven ernaar deze samen met jou te verwezenlijken. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien, en hoe snel je groeit bepaal jij.


WAAR JIJ VERANTWOORDELIJK VOOR BENT:

 • Het opvolgen van warme leads en actief acquisitie plegen om nieuwe partners aan te sluiten.
 • Beheren van klantrelaties vanaf het eerste contact tot de aftersale. Hierna draag je actief de klant over aan een Accountmanager. 
 • Schakelen met drukkers voor het drukken van de insert campagnes. 
 • Assisteren van de Head of Sales bij dagelijkse taken, zoals het opzetten en uitvoeren van campagnes.
 • Actief deelnemen aan brainstormsessies en teamoverleg.
 • Nauwkeurig onderhouden van klantgegevens in ons CRM systeem.
 • Veel kennis opdoen en plezier hebben in een leuke werkomgeving met gezellige collega's.

Benieuwd naar de klanten waaraan we mee werken? Denk aan HelloFresh, Uber Eats en Crisp. Later in jouw loopbaan krijg je de kans jouw eigen klanten hieraan toe te voegen. 


"Vanaf de eerste dag heb ik me thuis gevoeld bij Affiliprint, dankzij het enthousiaste team en de ruimte voor ontwikkeling. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in onze omgeving en je te begeleiden in je groei, zodat we snel samen je eerste successen kunnen vieren!"
- Fardau van Galen, Head of Sales
WAT WIJ JOU BIEDEN:

 • Niet geheel onbelangrijk; Een goed salaris met een aantrekkelijke bonusregeling, 25 vakantiedagen, €2,35 thuiswerkvergoeding per dag, internetvergoeding, reiskostenvergoeding, een fietsplan en een pensioenregeling. Ook bieden wij ongelimiteerd gebruik aan van Open-Up; een online platform voor mentaal welzijn.
 • Focus op people & culture; Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline en is er ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.
 • Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.
 • Werken, waar je maar wilt; Vanuit ons mooie kantoor in Almere Centrum of vanuit je eigen huis. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken waar jij wil werken. We zien je graag twee dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!
 • We dagen je uit om te groeien; Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget en de Linehub Academy.
 • Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces; We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.


Waar je met plezier werkt

We geven waarde – letterlijk. Affiliprint verdeeld vouchers, giftcards en productmonsters via webshops en tijdschriften.
Zo bereiken onze internationale klanten hun prospects op dat positieve moment tijdens het uitpakken van een pakket of het lezen van hun favoriete magazines. Op elke plaats, op elk moment. Samen met 7 andere labels waaronder Daisycon en Sovendus maken we deel uit van het grotere Linehub-collectief waar in totaal ruim 200 ambitieuze talenten werken.

Naast hard werken planten we bomen. Voor elke 1.000 inserts die we produceren wordt er een boom in Madagaskar geplant. En we maken plezier. Met elkaar werken we 2 dagen per week vanuit ons Almeerse kantoor én de andere tijd vanaf huis. Als Junior Sales Consultant ben jij een welkome aanvulling voor ons Sales-team. Dit team met professionals maakt het samen mogelijk om schaalbare campagnes van topkwaliteit neer te zetten.

“Dit is een markt die in beweging is als nooit tevoren. Dat biedt enorme kansen voor het salesteam, en die pakken we!"

Ronnie Baur, Director of Operations.

Wat jij meebrengt

Naast sociaal en gedreven ben je het talent dat kijkt naar wat er nog beter kan. Overal en altijd. Verder heb je een ondernemende instelling, leer je graag bij en werk je nauwkeurig. En omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, willen we nog meer. Voor deze functie kan je dan denken aan:

 • Minstens een jaar werkervaring in een callcenter of deur-tot deur verkoop.
 • Bereidheid om te investeren in jouw toekomst.
 • Interesse om je verder te ontwikkelen binnen sales en marketing. 
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. 


OVER LINEHUB

Linehub is het overkoepelende marketingcollectief wat bestaat uit Affiliprint, Basebuilder, Conversive, Daisycon, New-Media, Sovendus en Trendata. Wij geloven dat we samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die we onderling hebben opgebouwd zijn onze key to succes.


Bij Linehub gaan we een stap verder voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de maatschappij. We versterken elkaar door samenwerking; met onze collega's, maar ook met onze partners. We streven naar een bijzondere plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar ruimte is voor ontspanning en plezier tijdens en na het werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.


MAAK ER WERK VAN!

Wil jij werk maken van het uitbreiden van onze grote klantenmarkt? Solliciteer direct naar deze vacature van Junior Sales Consultant wij kijken ernaar uit. Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 5 werkdagen onze reactie. Zien we een match? Dan nodigen we jou uit voor een eerste online gesprek. Allebei enthousiast? We ontmoeten jou graag voor een tweede gesprek op ons kantoor in Almere.


Vragen over de vacature? Schakel gewoon even met Karima Bouazani, onze Corporate Recruiter, via jobs@linehub.com of via +31 (0)6 18 51 23 58. Een WhatsAppje sturen? Dat kan natuurlijk ook.

of