Linehub - Sales Consultant
Overslaan naar content

Sales Consultant

 • Almere, Flevoland, Nederland
Affiliprint

Functieomschrijving

Sales Consultant bij Affiliprint: Jij helpt bekende en nieuwe merken hun doelgroepen in meer dan 30 landen te bereiken. Dat doe je uiteraard samen met je collega’s die je helpen vanuit kennis en expertise, om zo krachten te bundelen voor maximaal resultaat.


Werk dat voor jou werkt.

Jij bent de Sales Consultant die elke dag beter wil zijn dan gisteren. Zo maak jij dit mogelijk: proactief leads opvolgen, sterke klantrelaties opbouwen en zelf acquisitie te plegen om nieuwe partnerships aan te gaan met adverteerders, zoals webshops. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht zorg je ervoor dat insert marketing een essentieel onderdeel wordt in de marketingmix van nieuwe partners.

Waar? In een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling én als professional. Je krijgt de kans om te groeien en je ambities waar te maken binnen een internationale werkomgeving waarin samenwerking en plezier centraal staan, en waar resultaten met elkaar worden gevierd.

ALS SALES CONSULTANT BIJ AFFILIPRINT...


Speel je een belangrijke rol in het vergroten van ons netwerk aan adverteerders en publishers, wat essentieel is voor het versterken van onze marktpositie. Van het eerste contactmoment tot een succesvolle aftersales ben jij verantwoordelijk voor jouw klanten. Sales gebeurt voornamelijk telefonisch, maar ook via e-mail,face 2 face en LinkedIn, wat een krachtige combinatie van benaderingen biedt.

De grootste uitdagingen in deze rol zijn volhardendheid en resultaatgerichtheid. Succes binnen het team bereik je door kansen te spotten en hier actief op in te springen, gemotiveerd te zijn en open te staan voor feedback. Met jouw vermogen om deuren te openen, draag je bij aan ons gezamenlijke succes. Bij Affiliprint hebben we grote dromen en streven we ernaar deze samen met jou te bereiken. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien. Hoe snel je groeit, bepaal jij.


Je krijgt een grondige training in ons product, waarna je elke twee weken een coachingsessie hebt met jouw buddy. In deze sessies worden verschillende acquisitie vraagstukken behandeld, zodat de Head of Sales jou kan ondersteunen bij eventuele uitdagingen

WAAR JIJ VERANTWOORDELIJK VOOR BENT:

 • Het identificeren en acquireren van nieuwe partnerships dmv koude acquisitie, voornamelijk telefonisch.
 • Het opvolgen van warme leads.
 • Actief deelnemen aan Sales Meetings.
 • Beheren van klantrelaties vanaf het eerste contact tot de aftersale. Daarna draag je het over aan de Account Manager.
 • Samenwerking met de Head of Sales bij het uitvoeren van dagelijkse taken en het optimaliseren van sales processen.
 • Onderhouden van klantgegevens en activiteiten in ons CRM systeem Hubspot.
 • Veel kennis opdoen en plezier hebben in een leuke werkomgeving met gezellige collega’s!

Benieuwd naar de klanten waaraan we al mee werken? Denk aan HelloFresh, Uber Eats en Crisp. 


"Vanaf de eerste dag heb ik me thuis gevoeld bij Affiliprint, dankzij het enthousiaste team en de ruimte voor ontwikkeling. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in onze omgeving en je te begeleiden in je groei, zodat we snel samen je eerste successen kunnen vieren!"
- Fardau van Galen, Head of Sales

WAT WIJ JOU BIEDEN:

 • Niet geheel onbelangrijk; Een goed basissalaris met een aantrekkelijke bonusregeling wat oploopt tot €2.000 per maand , 25 vakantiedagen, €2,35 thuiswerkvergoeding per dag, internetvergoeding, reiskostenvergoeding, een fietsplan en een pensioenregeling. Ook bieden wij ongelimiteerd gebruik aan van Open-Up; een online platform voor mentaal welzijn.
 • Focus op people & culture; Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline en is er ruimte voor gezelligheid op borrels en uitjes.
 • Persoonlijke ontwikkeling, maak impact; We bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën worden op (inter)nationaal niveau gewaardeerd en doorgevoerd.
 • Werken, waar je maar wilt; Vanuit ons mooie kantoor in Almere Centrum of vanuit je eigen huis. Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken waar jij wil werken. We zien je graag minstens twee dagen per week op kantoor, wel zo gezellig!
 • We dagen je uit om te groeien; Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget en de Linehub Academy.
 • Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces; We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.


Waar je met plezier werkt

We geven waarde – letterlijk. Affiliprint verdeeld vouchers, giftcards en productmonsters via webshops en tijdschriften.
Zo bereiken onze internationale klanten hun prospects op dat positieve moment tijdens het uitpakken van een pakket of het lezen van hun favoriete magazines. Samen met 8 andere labels waaronder Daisycon en Sovendus maken we deel uit van het grotere Linehub-collectief waar in totaal ruim 200 ambitieuze talenten werken.

Naast hard werken, dragen we ook bij aan een groenere wereld door bomen te planten. Voor elke 1.000 inserts die we produceren, planten we een boom in Madagaskar. Maar het is niet alleen werk dat ons bezighoudt; we maken ook veel plezier samen. We hebben een hechte band en delen gemeenschappelijke interesses in films, festivals, sport en natuurlijk lekker eten. De informele momenten die we samen doorbrengen, versterken onze teamspirit.


Als Sales Consultant ben jij een waardevolle aanvulling voor ons Sales-team. Dit team van professionals werkt samen om schaalbare campagnes van topkwaliteit te realiseren. Je zult deel uitmaken van een dynamisch en ondersteunend team dat niet alleen streeft naar succes, maar ook naar een positieve en plezierige werkomgeving.

“Dit is een markt die in beweging is als nooit tevoren. Dat biedt enorme kansen voor het salesteam, en die pakken we!"
Ronnie Baur, Director of Operations.

Wat jij meebrengt

Naast sociaal en gedreven ben je het talent dat kijkt naar wat er nog beter kan. Overal en altijd. Verder heb je een ondernemende instelling, leer je graag bij en werk je nauwkeurig. En omdat we alleen het beste goed genoeg vinden, willen we nog meer. Voor deze functie heb je:

 • Minstens twee jaar ervaring in een salesfunctie.
 • Ervaring in koude acquisitie. Zowel telefonisch als per mail.
 • Interesse om je verder te ontwikkelen binnen sales en marketing. 
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. 


OVER LINEHUB

Linehub is het overkoepelende marketingcollectief wat bestaat uit Affiliprint, Basebuilder, Conversive, Daisycon, New-Media, Sovendus en Trendata. Wij geloven dat we samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die we onderling hebben opgebouwd zijn onze key to succes.


Bij Linehub gaan we een stap verder voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de maatschappij. We versterken elkaar door samenwerking; met onze collega's, maar ook met onze partners. We streven naar een bijzondere plek waar je jezelf kunt zijn. Een plek waar ruimte is voor ontspanning en plezier tijdens en na het werk. Waar ruimte is voor ontwikkeling, verbetering en jouw bijdrage. Niet alleen voor onze doelen, maar ook voor jou persoonlijk. Want als jij groeit, groeien wij ook.


MAAK ER WERK VAN!

Wil jij werk maken van het uitbreiden van onze grote klantenmarkt? Solliciteer direct naar deze vacature van Sales Consultant, wij kijken ernaar uit. Na jouw sollicitatie ontvang je binnen 5 werkdagen onze reactie. Zien we een match? Dan nodigen we jou uit voor een eerste online gesprek. Allebei enthousiast? We ontmoeten jou graag voor een tweede gesprek op ons kantoor in Almere.


Vragen over de vacature? Schakel gewoon even met Karima Bouazani, onze Corporate Recruiter, via jobs@linehub.com of via +31 (0)6 18 51 23 58. Een WhatsAppje sturen? Dat kan natuurlijk ook.

of