CRO Specialist

Solliciteer nu

CRO Specialist

Eet en drink jij data het liefst als ontbijt?

Wij ook. 

Full-time · Hengelo (NL)

Wij bieden onze klanten graag de beste ervaring. Data analyse speelt daarom een belangrijke rol binnen New-Media.

Schrik jij niet van bergen data en ben je dol op het analyseren en experimenteren hiermee? Dan ben jij de persoon met growth mindset die ons kan helpen de vraag van onze doelgroep om te zetten in de perfecte customer journey.

ALS CRO SPECIALIST BIJ NEW-MEDIA...

Ben je verantwoordelijk voor het implementeren en optimaliseren van bestaande en nieuwe digital lead machines. Je doet onderzoek naar de customer journey, weet vervolgens precies wat de (toekomstige) klant bezighoudt en kunt hier op een creatieve manier op inspelen.

Het doel? Samen met je collega’s zorgen dat (potentiële) klanten de juiste customer journey doorlopen en daarmee de gestelde doelen behalen. Door middel van experimenteren en doormeten, ontdek jij snel wat werkt en wat beter kan, en hoe dit beter kan. Op basis van je bevindingen richt je sterke campagnes en landingspagina’s in die je tot perfectie blijft optimaliseren.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie fase binnen ons werkproces. Daarbij werk je niet alleen zelfstandig aan projecten, maar begeleid je ook enkele collega’s. Met jouw skills is het geen enkel probleem om te coachen en ondertussen je projecten in het oog te houden. 

JIJ BENT VERANTWOORDELIJK VOOR:

 • Campagnes en landingspagina’s ontwikkelen, beheren en optimaliseren op basis van demand driven data.

 • Performance monitoring in verschillende monitoring- en sessie recordingtools.

 • Data bijhouden en analyseren in Google Tag Manager, Google Analytics, Data Studio en Tableau.

 • Optimaliseren van content, zowel tekst als beeld.

 • Het uitvoeren van A/B testen.

 • Customer journeys in kaart brengen en het doorlopend analyseren hiervan.

WAT BIEDEN WIJ?

Wel zo belangrijk;

Naast een goed salaris ontvang je 25 vakantiedagen en een pensioenregeling.

We dagen je uit om te groeien;

Met een jaarlijks persoonlijk trainingsbudget en de Linehub Academy.

Focus op people & culture;

Met verschillende initiatieven verbinden wij onze teams online en offline en is er ruimte voor gezelligheid op epic feestjes, borrels en uitjes.

Tech

Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken inclusief reiskostenvergoeding. In overleg is flexibel thuiswerken ook mogelijk.

Tech

Wij zorgen ervoor dat je over alle materialen beschikt om te kunnen werken inclusief reiskostenvergoeding. In overleg is flexibel thuiswerken ook mogelijk.

Iedere vraag is anders, dus ook ieder proces;

We geven je een uitgebreide introductie en uitleg van de diverse methodieken die wij gebruiken.

HET TEAM

Je komt terecht in een betrokken en resultaatgerichte team van data-analisten, CRO specialisten en (digital) marketing specialisten. New-Media is gevestigd aan het High Tech Systems Park in Hengelo. Ons kantoor is een combinatie van relaxte en trendy werkplekken, open ruimtes en glazen vergaderruimtes inclusief whiteboard muren en data screens.

Wij krijgen regelmatig klanten over de vloer voor brainstormsessies en vergaderingen. Het geeft ons veel energie om onze klanten te mogen ontvangen en te laten zien hoe goed wij zijn. In je pauze kun je los gaan op al het lekkers in de bedrijfskantine of een wandeling maken door het park om weer op te laden.Naast het samenwerken vinden wij het belangrijk dat jij van de juiste kennis wordt voorzien en jezelf blijft ontwikkelen. Binnen New-Media doen we daarom regelmatig aan kennisdeling en het volgen van trainingen. Wij geloven dat teamwork does make the dream work. Hierom investeren wij veel in het team én in jou als persoon om nog beter te worden dan we al zijn.

WIJ VRAGEN VAN JOU:

 • Minimaal 3 jaar ervaring in online marketing en/of e-commerce.

 • Je hebt technische data skills.

 • HBO werk- en denkniveau.

 • Dat je advies kunt geven en je niet bang bent om je mening uit te spreken.

 • Met je hands-on mentaliteit kun jij projecten managen alsof het niets is. 

 • Analytisch denken is jouw ding en jij en weet bevindingen duidelijk op papier te krijgen in het Nederlands en Engels.

OVER NEW-MEDIA

De missie van New-Media:organisaties succesvol maken door inzichten uit big data te vertalen naar prestatieverbetering. New-Media is dé specialist in data-gedreven online marketing.

New-Media is onderdeel van Linehub - een collectief van marketingbedrijven.
Wij geloven dat wij samen meer zijn dan de som der delen. Onze sterke interne cultuur en de relaties die wij onderling opgebouwd hebben, zijn de sleutels tot ons succes. Bij Linehub gaan we tot het uiterste voor jou, voor elkaar, voor onze partners en de samenleving in zijn geheel. We streven naar een buitengewone plek waar jij jezelf kan zijn.

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Een uitgebreide motivatiebrief is niet nodig; wij gaan graag 
met jou in gesprek!